خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کباب غاز

مواد لازم
گوشت غاز ۱۲۰۰ گرم
آب لیموترش ۲.۵ فنجان
پیاز خام خلال شده ۳ عدد
زعفران قدری
پاپریکا قدری
روغن زیتون ۰.۵ فنجان
کرفس خرد شده قدری
جعفری شاخه ای قدری
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه
غاز را بعد از تمیز کردن با ۲ تا ۳ لیوان آب یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو برگ بو یا ساق کرفس و چند ساق جعفری می‌گذاریم نیم پز بشود و آب آن به خوردش برود.
بعد با کارد تیز پوست آن را می‌کنیم قطعات سینه و ران را جدا می‌کنیم و استخوان‌های سینه را می‌گیریم و سسی از روغن زیتون یا کره آب کرده و آبلیمو و نمک و فلفل آماده می‌کنیم.
قطعات گوشت را در سس می‌خوابانیم و بعد مثل کباب جوجه به سیخ می‌کشیم و روی حرارت ملایم کباب می‌کنیم.
باید زمان طبخ آن از جوجه طولانی تر و حرارت ملایم‌تر باشد و مرتب به آن سس کره و ابلیمو داد تا کاملا کباب پخته و برشته شود.
انواع پرندگان حلال گوشت را بهمین طریق می‌توان کباب کرد. نژادهای جوان احتیاج به پختن ندارد و مثل کباب جوجه می‌توانیم آنها را خورد کرده و در سس بخوابانیم و کباب کنیم.
نکات
غاز دارای گوشت سیاه و سفت است که قطعات کباب آن باید با دقت تهیه شود تا نرم شود و طعم مطلوب پیدا کند.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,753,893