خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - فالوده خانگی

مواد لازم
نشاسته250گرم
آب2 لیوان
گلاب یك سوم لیوان
شربت آلبالو یا آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه
آب و نشاسته را در قابلمه نچسبی ریخته و روی حرارت اجاق گاز مخلوط می کنیم و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایع فالوده بجوشد. سپس گلاب را اضافه و آن را به هم می زنیم تا غلیظ، كاملاً كشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد (حداقل 20 دقیقه وقت صرف كنیم)
سپس در ظرف بزرگی، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن را نزدیك چرخ گوشت قرار می دهیم، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل كرده و مایه فالوده را در چرخ می ریزیم. ظرف یخ را طوری قرار می دهیم كه رشته های فالوده داخل آن بریزد. مرتب و به آرامی، با دست آن را زیرورو می كنیم.
پس از اتمام كار مقداری یخ را خرد كرده و كمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می كنیم. در موقع سِرو می توانیم روی آن كمی شربت آبلیمو بریزیم و با یك حلقه لیمو ترش برش زده، آن را تزئین كنیم.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,754,147