خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - ماهی کبابی با کره، گوجه فرنگی و ریحان
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
فيله ماهي سفيد 750 گرم
نمک و فلفل (از هر کدام) 1/4 قاشق چايخوري
سس سويا 1/3 پيمانه
روغن زيتون 1/3 پيمانه
مواد لازم براي سس ريحان، گوجه فرنگي:
کره نرم شده 50 گرم
ريحان تازه خرد شده 1 قاشق سوپخوري
آب ليمو 2 قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
خردل 1/2 قاشق چايخوري
شکر 1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل (از هر کدام) به ميزان لازم
طرز تهیه
طرز تهيه سس ريحان، گوجه فرنگي:
تمام مواد را با هم مخلوط کرده داخل کاغذ مومي قرا داده تا زمان پخت در فريز بماند.
گريم را روشن نموده ماهي را پس از پاک کردن و شستن، با دستمال تميز خشک کنيد.
نمک و فلفل و سس را مخلوط نموده و روي ماهي بماليد.
داخل ظرف کم ارتفاع و نسوزي را با روغن مايع چرب کنيدو ماهي ها را در آن چيده مابقي سس را روي آن بريزيد.
ماهي را زير گريل قرار دهيد تا پخته شود.
سپس در بشقاب مورد نظر قرار داده و روي آن را سس ريحان قرار دهيد و با سالاد تازه سرو کنيد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,958,128,647