خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - فیله کباب با سس جعفری وسیر

مواد لازم
فيله گوساله 700 يا 800گرم
مواد لازم براي سس
جعفري 2پيمانه
سير خرد شده 2 قاشق غذاخوري
پودر فلفل سياه يک دوم قاشق مرباخوري
فلفل قرمز نيم کوب يک دوم قاشق مربا خوري
نمک به مقدار لازم
روغن زيتون يک دوم پيمانه
سرکه سفيد يک چهارم پيمانه
آب 2 قاشق غذاخوري
طرز تهیه
فيله ها را به قطر 2تا 3 سانت برش بزنيد.
سپس نمک و فلفل بپاشيد وبه کمک 2 سيخ به سيخ بکشيد.
تمام مواد سس را داخل دستگاه غذاساز يا مخلوط کن به صورت سس در آورده، فيله ها را ابتدا روي صفحه گريل چدني تقريباً نيم پز کنيد.
سپس از سس ماليده و پخت راکامل کنيد وبا پوره سيب زميني شيرين سرو کنيد.
خواص
اين دستور 40 گرم کربوهيدرات، 170 گرم پروتئين، 180 گرم چربي و2460 کيلوکالري انرژي دارد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,754,268