خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - جوجه کباب در فر

مواد لازم
جوجه مرغ ۷۵۰ گرم
آب لیموترش ۲.۵ فنجان
زعفران قدری
پاپریکا قدری
روغن زیتون ۰.۵ فنجان
جعفری شاخه ای قدری
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه
قطعات جوجه را آماده می نمائیم و در سس روغن زیتون و آبلیمو می‌خوابانیم و بعد آنها را به سیخ می کشیم (سیخ‌ها باید کوتاه باشند)
سیخ‌های کباب را در سینی فر می‌چینیم و فر را با حرارت ۴۵۰ درجه گرم می‌کنیم و سینی روغن زیتون و آبلیمو به آن می‌زنیم (بدیهی است در فر هم باید سیخ شامل قطعات سینه را کمی بعد از سایر سیخ‌های بال و ران در سینی قرار داد).
وقتی کباب‌ها کمی برشته شدند حرارت را به ۳۵۰ درجه می‌رسانیم و می‌گذاریم مغز آنها نیز کاملاً بپزد.
باید دقت کرد که کباب در نهایت پختگی باشد ولی خشک نشود و مدت طبخ در فر برای این نوع کباب سه ربع تا یک‌ساعت می‌باشد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,445,635