خدمات تلفن همراه
دسته بندی موضوعی احکام شرعی - خدا
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
1-اسم خدا
ممنوعیت تماس بدن شخص جنب با خط قرآن یا اسم خدا و اسامی پیامبران و امامان
355 - پنج چیز بر جنب حرام است : اول : رساندن جایی از بدن به خط قرآن یابه اسم خدا و اسامی مبارکه پیامبران و امامان علیهم السلام ، به احتیاطواجب حکم اسم خدا را دارد. دوم : رفتن در مسجدالحرام و مسجد پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم ، اگر چه از یک در داخل و از در دیگر خارج شود. سوم : توقف درمساجد دیگر، ولی اگر از یک در داخل و از در دیگر خارج شود، یا برای برداشتن چیزی برود مانعی ندارد. و احتیاط واجب آن است که در حرم امامان هم توقف نکند. چهارم : گذاشتن چیزی در مسجد. پنجم : خواندن سوره ای که سجده واجب دارد و آن چهار سوره است : اول : سوره سی و دوم قرآن (الم تنزیل ). دوم : سوره چهل و یکم (حم سجده ). سوم : سوره پنجاه و سوم (والنجم ). چهارم : سوره نود و ششم (اقرء). و اگریک حرف را به قصد یکی از این چهار سوره هم بخواند حرام است .
2-ذكر خدا
کراهت حرف زدن در حال تخلی مگر ذکر خدا
79 - نشستن روبروی خورشید و ماه در موقع تخلی مکروه است ، ولی اگر عورت خودرا به وسیله ای بپوشاند مکروه نیست . و نیز در موقع تخلی نشستن روبروی باد، و درجاده و خیابان و کوچه و درب خانه ، و زیر درختی که میوه می دهد، و چیز خوردن وتوقف زیاد، و تطهیر کردن با دست راست مکروه است . و همچنین است حرف زدن درحال تخلی ، ولی اگر ناچار باشد یا ذکر خدا بگوید، اشکال ندارد.
3-نام خدا
لزوم نرساندن دست در غسل به جائی از بدن که آیه قرآن یا اسم خداوند نوشته شده
390 - کسی که جنب است ، اگر بر جایی از بدن او آیه قرآن یا اسم خداوندمتعال نوشته شده باشد، حرام است دست به آن نوشته بگذارد. و اگر بخواهد غسل کندباید آب را طوری به بدن برساند که دست او به نوشته نرسد.
4-نام خداوند
حرام بودن مس نام خداوند به هر زبانی که نوشته شده باشد مگر با وضو
319 - کسی که وضو ندارد حرام است اسم خداوند متعال را به هر زبانی نوشته شده باشد، مس نماید. و همچنین است بنابر احتیاط واجب مس اسم مبارک پیغمبر و امام و حضرت زهرا علیهم السلام .
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 2,000,220,203