خدمات تلفن همراه
دسته بندی موضوعی احکام شرعی - جمع خواندن
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
1-جمع خواندن در سفر
استحباب جمع خواندن نماز در موردی که روزانه مقدار خیل کمی سیر کند
1283 - کسی که قصد هشت فرسخ دارد اگر چه در هر روز مقدار کمی راه برود وقتی به جایی برسد که دیوار شهر را نبیند و اذان آن را نشنود باید نماز را شکسته بخواند ولی اگر در هر روز مقدار خیلی کمی راه برود که نگویند مسافر است بایدنمازش را تمام بخواند و احتیاط مستحب آن است که هم شکسته و هم تمام بخواند.
لزوم جمع خواندن نماز اگر در زمین غصبی سفر کند
1298 - اگر سفر او سفر حرام نباشد ولی حیوان سواری یا مرکب دیگری که سواراست غصبی باشد نمازش شکسته است ولی اگر در زمین غصبی مسافرت کند بنابر احتیاط واجب باید نماز را هم شکسته و هم تمام بخواند.
لزوم جمع خواندن نماز اگر برای ازدیاد مال به شکار برود
1301 - اگر برای لهو و خوشگذرانی به شکار رود نمازش تمام است و چنانچه برای تهیه معاش به شکار رود نمازش شکسته است و اگر برای کسب و زیاد کردن مال برود احتیاط واجب آن است که نماز را هم شکسته و هم تمام بخواند و باید روزه نگیرد.
لزوم جمع خواندن نماز اگر صحرانشین برای پیدا کردن منزل و چراگاه حیواناتش سفر کند و سفر او 8 فرسخ باشد
1305 - اگر یکی از صحرانشینها برای پیدا کردن منزل و چراگاه حیواناتشان سفرکند، چنانچه سفر او هشت فرسخ باشد احتیاطا واجب آن است که هم شکسته و هم تمام بخواند.
استحباب جمع خواندن نماز اگر در بخشی از سال شغلش مسافرت باشد
1310 - کسی که درمقداری از سال شغلش مسافرت است ، مثل شوفری که فقط درتابستان یا زمستان اتومبیل خود را کرایه می دهد، باید در سفری که مشغول به کارش هست نماز را تمام بخواند و احتیاط مستحب آن است که هم شکسته و هم تمام بخواند.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,955,956,282