آشپزی - خوراک گوشت وبامیه
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
گوشت ران بره تکه شده900 گرم
سير له شده 4 حبه
روغن زيتون 4 قاشق غذاخوري
پياز خرد شده 3عدد متوسط
تخم گشنيز2 قاشق غذاخوري
ادويه Biz har2 2 قاشق چايخوري
تخم زيره 2 قاشق چايخوري
دانه هل خردشده 5 عدد
ميخک 3 عدد
فلفل سبز حلقه شده 2عدد
ليموعماني1 عدد
نمک وفلفل به مقدار لازم
گوجه فرنگي بدون پوست و دانه خرد شده 1 کيلوگرم
آب گوشت يا آب3پيمانه
کره يا روغن زيتون 1قاشق غذاخوري
باميه 250 گرم
زنجبيل تازه رنده شده 1قاشق غذاخوري
باميه250 گرم
زنجبيل تازه رنده شده 1 قاشق چايخوري
گشنيز تازه خرد شده 14 پيمانه
طرز تهیه
درکاسه بزرگي تکه هاي گوشت را با نيمي از سيرها، يک قاشق غذاخوري از روغن زيتون و کمي نمک وفلفل مخلوط کرده و آنها را خوب زير ورو کنيد تاگوشت با ساير مواد مخلوط شود. درب ظرف را ببنديد و گوشت را حدود 15 دقيقه دردماي معمولي اتاق قرار دهيد تا مزه دار شود.
دريک قاشق ديگر از روغن زيتون را در قابلمه بزرگي حرارت داده وتکه هاي گوشت مزه دار شده را طي چند مرحله در آن تفت دهيد تا قهوه اي رنگ شوند، سپس آنها را در کاسه اي ريخته و کنار بگذاريد.
با ريختن مقداري ديگر روغن در قابلمه، پياز را حدود 5 دقيقه در آن تفت دهيد تا طلايي رنگ شود.
تخم گشنيز را در هاون بکوبيد و به همراه ادويه Bizhar،زيره، هل و ميخک حدود 2 دقيقه با مابقي روغن در قابلمه تفت دهيد تا عطرشان بلند شود، مراقب باشيد ادويه ها نسوزند و به کف قابلمه نچسبند.
در صورت نياز مي توانيد درحين اين عمل مقداري آب به قابلمه بيفزاييد.
در اين مرحله فلفل سبز، ليموعماني و گوجه فرنگي را به همراه مقدار مناسبي از نمک وفلفل اضافه کنيد.
آب يا آب گوشت را به مخلوط روي گاز بيفزاييد و پس از جوش آمدن حرارت را کم کنيد.
قابلمه را بدون بستن درب آن حدود نيم ساعت روي حرارت قرار دهيد تا آب اضافي گوجه فرنگي تبخير شده و حدوداً به 4 پيمانه برسد وکمي غليظ شود.
دراين مرحله گوشت را به مواد اضافه کنيد و درب قابلمه را ببنديد و حدود 20 تا 25 دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گوشت نرم شود.
15 دقيقه قبل از کشيدن غذا، کره يا روغن زيتون را در ماهيتابه نچسبي حرارت داده و زنجبيل، مابقي سيرها، گشنيز تازه خرد شده و باميه را با هم تفت دهيد.
مقداري نمک و فلفل به مواد اضافه کنيد و آنها را چند دقيقه تفت دهيد، بعد مخلوط را درقابلمه محتوي گوشت بريزيد و حدود 2 دقيقه بپزيد.
خوراک را پس از کشيدن در ظرف موردنظربا مقداري گشنيز خرد شده تزيين نموده و در صورت تمايل به همراه برنج سرو نماييد.
سخنرانی توسط مرحوم کافی درباره دین از سایت راسخون با عنوان گناهان کبیره1
مراثی (نوحه) توسط کربلایی اسلام میرزایی بمناسبت ذی القعده درباره امام جواد علیه السلام از سایت تبیان با عنوان خانه غربت زده
تلاوت توسط استاد محمود شحات انور درباره 12 - یوسف از سایت الکعبه با عنوان یوسف والکوثر والحمد والبقرة رائعة إیران
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج سید مهدی میرداماد درباره دعای مجیر از سایت عقیق با عنوان دعای مجیر
مدایح (به شادی ) توسط حاج مهدی مختاری بمناسبت رجب المرجب درباره امام علی علیه السلام از سایت تبیان با عنوان ذکر علی می گویم
مناجات توسط حاج محمود کریمی بمناسبت رمضان المبارک از سایت راسخون با عنوان مداحی محمود کریمی | شب 21 رمضان ۹۲ : بخش دوم قرائت مناجات مسجد کوفه (مناجات)
اذان توسط استاد راغب مصطفی غلوش از سایت الکعبه با عنوان الأذان 1
ترتیل توسط استاد خلیفة الطنیجی درباره 104 - همزه از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره همزه - حفص از عاصم
ندبه انتظار توسط حاج سعید حدادیان بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان خواهم که در این غمکده آرام بمیرم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان دیه جراحات 2
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 02
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 208,984,398