احکام شرعی - احکام نماز/ - پوشانیدن بدن در نماز - تطابق با فتوای آیت الله العظمی خویی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
تطابق با فتوای
آیت الله العظمی امام خمینی
آیت الله العظمی گلپایگانی
آیت الله العظمی خویی
آیت الله العظمی اراکی
آیت الله العظمی سیستانی
آیت الله العظمی مکارم
آیت الله العظمی فاضل
آیت الله العظمی صافی
آیت الله العظمی بهجت
788 - مرد باید در حال نماز اگر چه کسی او را نمی بیند، عورتین خود را بپوشاند.و بهتر است از ناف تا زانو را هم بپوشاند.
789 - زن باید در موقع نماز تمام بدن ، حتی سر و موی خود را بپوشاند. ولی پوشاندن صورت به مقداری که در وضو شسته می شود، و دستها تا مچ ، ( و روي پا تا مچ ، لازم نيست . و احتياط مستحب آن است كه كف پاها را هم بپوشاند. اما براي آنكه ...) و پاها تامچ پا لازم نیست . اما برای آنکه یقین کند که مقدار واجب را پوشانده است ، باید مقداری از اطراف صورت و قدری پایین تر از مچ را هم بپوشاند.
790 - موقعی که انسان قضای سجده فراموش شده یا تشهد فراموش شده را بجامی آورد، ( بايد خود را مثل موقع نماز بپوشاند.) بلکه بنابر احتیاط واجب در موقع سجده سهو هم ، باید خود را مثل موقع نماز بپوشاند.
791 - اگر انسان عمدا در نماز عورتش را نپوشاند، نمازش باطل است . بلکه اگر از روی ندانستن مسأله ( از روي تقصير باشد، نمازش باطل است .) هم باشد، بنابر احتیاط واجب باید نمازش رادوباره بخواند.
792 - اگر در بین نماز بفهمد که عورتش پیدا است ، ( اظهر اين است كه نمازش باطل است . ولي اگر بعد از نماز بفهمد...) باید آن را بپوشاند. و چنانچه پوشاندن عورت زیاد طول بکشد، احتیاط واجب آن است که نماز را تمام کند و دوباره بخواند. ولی اگر بعداز نماز بفهمد که در نماز عورت او پیدابوده ، نمازش صحیح است . ( و همچنين است در اثناي نماز بفهمد كه قبلا عورتش پيدا بوده ، در صورتي كه زمان فهميدن پوشيده باشد.)
793 - اگر در حال ایستاده ، لباسش عورت او را می پوشاند، ولی ممکن است در حال دیگر مثلا در حال رکوع و سجود نپوشاند، چنانچه موقعی که عورت او پیدا می شود به وسیله ای آن را بپوشاند، نماز او صحیح است . ولی احتیاط مستحب آن است که باآن لباس نماز نخواند.
794 - انسان ( موقعي كه پوشاك ندارد، مي تواند در نماز خود را به علف و برگ درختان بپوشاند.) می تواند در نماز خود را به علف و برگ درختان بپوشاند، ولی احتیاط مستحب آن است که موقعی خود را با اینها بپوشاند که چیز دیگری نداشته باشد.
795 - ( انسان در حال ناچاري مي تواند در نماز خود را با گل بپوشاند.) اگر غیر از گل هیچ چیز ندارد که در نماز خود را بپوشاند، گل ساترنیست و می تواند برهنه نماز بخواند.
796 - اگر چیزی ندارد که در نماز خود را با آن بپوشاند، چنانچه احتمال دهدکه پیدا می کند، ( بهتر اين است كه نماز را تأخير...) بنابر احتیاط واجب باید نماز را ت أخیر بیندازد و اگر چیزی پیدا نکرد، در آخر وقت مطابق وظیفه اش نماز بخواند.
797 - کسی که می خواهد نماز بخواند، اگر برای پوشاندن خود حتی برگ درخت و علف ( و گل و لجن نداشته ...) نداشته باشد، و احتمال ندهد که تا آخر وقت چیزی پیدا کند که خود را باآن بپوشاند، ( در صورتي كه احتمال بدهد كه نامحرم او را مي بيند، بايد نشسته نمازبخواند. و اگر اطمينان دارد كه نامحرم او را نمي بيند، ايستاده و بنابر احتياطدست را بر عورت خود بگذارد. و در هر دو حال ركوع و سجود را با اشاره بجا آورد،و بنابر احتياط اشاره سجود را بيشتر نمايد.) در صورتی که نامحرم او را می بیند، باید نشسته نماز بخواند وعورت خود را با ران خود بپوشاند. و اگر کسی او را نمی بیند، ایستاده نمازبخواند و جلوی خود را با دست بپوشاند. و در هر صورت رکوع و سجود را بااشاره انجام می دهد و برای سجود سر را قدری پایین تر می آورد.
سخنرانی توسط حجت الاسلام و المسلمین قرائتی از سایت مرکز فرهنگی درسهایی از قرآن با عنوان انسان در قرآن – 3
مراثی (نوحه) توسط حاج محمود کریمی بمناسبت ایام فاطمیه درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت شهید آوینی با عنوان از این جدایی دلم خونه
تلاوت توسط استاد علی حسن سویسی درباره 5 - مائده از سایت الکعبه با عنوان المائدة السارق والسارقة 1-5-2009
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت صفر المظفر درباره زیارت ناحیه مقدسه از سایت شهید آوینی با عنوان زیارت ناحیه مقدسه
مدایح (به شادی ) توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ابوالفضل ع از سایت تبیان با عنوان صاحب علم ابالفضله
مناجات درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان کی رفته ای زدل که تمنا کنم تو را/علیرضا وکیلی منش
اذان توسط استاد عبدالفتاح شعشاعی از سایت شهید آوینی با عنوان گلبانگ اذان
ترتیل توسط شیخ توفیق الصایغ درباره 49 - حجرات از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره حجرات - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 6 - انعام از سایت راسخون با عنوان سوره ی انعام آیات 55 تا 58
ندبه انتظار توسط حاج سیدمجید بنی فاطمه بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان صبا اگر گذری افتدد به کشور دوست
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره الجمعه
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 208,737,260