آشپزی - بوریتو با مرغ و برنج
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
برنج 90گرم
روغن 1قاشق غذاخوري
پياز خرد شده 1عدد
ميخك پودر شده نصف قاشق چايخوري
پودر اورگانو 1قاشق چايخوري
گوجه فرنگي رنده شده 200گرم
سينه ي مرغ بدون استخوان و پوست 2قطعه
پنير چدار رنده شده 150گرم
تورتيلا با آرد سفيد 8عدد
نمك به ميزان لازم
طرز تهیه تورتيلا
آرد سفيد 500گرم
بيكينگ پودر 2/1قاشق مرباخوري
نمك كمي
روغن جامد يا مارگارين 100گرم
آب گرم 2/1ليوان
طرز تهیه
برنج را در آب جوشان يكي دو جوش مي دهيم و آبكش مي كنيم.
روغن را در ماهيتابه گرم كرده و پياز را تفت مي دهيم تا كمي طلايي شود.
سپس پودر ميخك و پودر اورگانو( يك نوع سبزي براي معطر كردن غذا) را به آن اضافه كرده و كمي تفت مي دهيم.
پس از آن برنج و گوجه فرنگي را ريخته، صبر مي كنيم تا برنج خوب بپزد و آب گوجه فرنگي تبخير شود.
مرغ را مي پزيم.
سپس آن را خرد كرده و همراه پنير چدار با برنج مخلوط مي كنيم.
فر را از قبل در حرارت 160 درجه ي سانتيگراد گرم مي كنيم.
نان ها را در داخل فويل مخصوص آشپزي مي پيچيم و داخل بشقابي روي بخار مي گذاريم تا نرم شوند.
از مواد مخلوط شده ي مرغ و برنج، داخل تورتيلا گذاشته و به صورت بقچه مي بنديم.
مي توانيد از نان لواش براي پيچيدن مواد مخلوط شده ي اين غذا استفاده كنيد.
هر كدام از بوريتوها را در ظرف فر گذاشته، رويش را با فويل مي بنديم و داخل فر مي گذاريم تا گرم بماند.آنگاه بعد از درست كردن همه ي بوريتوها، سرو مي كنيم.
آرد، بيكينگ پودر و نمك را در كاسه اي مخلوط كرده و با روغن جامد آميخته، سپس كم كم آب را اضافه مي كنيم تا جايي كه خمير به دست نچسبد.
خمير را ورز داده و حدود 10 تا 15 دقيقه در كيسه ي نايلون مي گذاريم تا بماند.
خمير را به 12 قسمت مساوي تقسيم مي كنيم و روي خميرها را با نايلون مي پوشانيم.
هر قسمت را با وردنه نازك و گرد باز مي كنيم.هر دايره حدوداً به قطر 25 تا 30 سانتيمتر باشد.
يك ماهي تابه ي چدني يا ماهي تابه اي كه تفلون نباشد را با حرارت زياد خوب گرم مي كنيم و بدون روغن هر نان را حدود يك دقيقه مي پزيم تا هر دو طرفش خوب پخته شود و كنار مي گذاريم.
نان ها را بعد از پخت، در دستمال پارچه اي مي پيچيم تا خشك نشود.
براي جذاب شدن شكل غذا مي توانيد آن را با انواع سبزي ها و سس گوجه تزيين كنيد
سخنرانی توسط استاد شهید مرتضی مطهری درباره 43 - زخرف از سایت راسخون با عنوان شهید مطهری | تفسیر سوره زخرف 2
مراثی (نوحه) توسط حاج مهدی سلحشور بمناسبت محرم الحرام درباره امام حسین علیه السلام از سایت راسخون با عنوان حاح مهدی سلحشور - شب سوم محرم 96 - هراسان کرده دست خشم ایران (شعرخوانی)
تلاوت توسط استاد محمد احمد شبیب درباره 10 - یونس از سایت الکعبه با عنوان یونس 1980
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج محسن فرهمند آزاد درباره دعا درباره امام زمان(عج) از سایت راسخون با عنوان فرهمند-زیارت حضرت نرجس خاتون علیها السلام
مدایح (به شادی ) بمناسبت ذی الحجه درباره غدیر از سایت راسخون با عنوان سید مهدی میر داماد - سال 1394 - عید غدیر خم - بگویید با سر که سرور علیست (مدح)
مناجات درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان بیاید که گلزار دمیده
اذان توسط استاد راغب مصطفی غلوش از سایت الکعبه با عنوان اذان 1
ترتیل توسط شیخ أحمد الطرابلسی درباره 25 - فرقان از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره فرقان - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 2 - بقره از سایت راسخون با عنوان سوره ی بقره آیات 47 تا 48 -2
ندبه انتظار توسط حاج منصور ارضی بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان بیا مهدی بیا دورت بگردم
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره الجمعه
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 208,872,367