دسته بندی موضوعی احکام شرعی - طواف
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
1-طواف نساء
حرام شدن زن بر اجیر در صورت بجای نیاوردن طواف نساء حج
2049 - کسی که از طرف دیگری برای حج اجیر شده باید طواف نساء را از طرف او یا به نیت ما فی الذمه بجا آورد. و اگر بجا نیاورد، زن بر آن اجیر حرام می شود.
لزوم انجام طواف نساء بر اجیر از طرف مستاجر
2049 - کسی که از طرف دیگری برای حج اجیر شده باید طواف نساء را از طرف او یا به نیت ما فی الذمه بجا آورد. و اگر بجا نیاورد، زن بر آن اجیر حرام می شود.
صحت بجای آوردن طواف نساء بعد از انجام غلط آن یا نسیان آن
2050 - اگر طواف نساء را درست بجا نیاورد یا فراموش کند چنانچه دربین راه یا بعد از مراجعت به وطن یادش بیاید باید در صورت امکان دوباره برگرددو آن را انجام دهد، و در صورت عدم تمکن از بازگشت خودش ، دیگری را برای انجام آن نایب بگیرد تا زن بر او حلال باشد.
حرمت زن و شوهر به یکدیگر در صورت ترک طواف نساء در حج
2409 - اگر مرد طواف نساء را که یکی از کارهای حج است بجا نیاورد، زنش که به واسطه محرم شدن بر او حرام شده بود حلال نمی شود. و نیز اگر زن طواف نساء نکند، شوهرش بر او حلال نمی شود، ولی اگر بعدا طواف نساء را انجام دهند به یکدیگر حلال می شوند.
2-طواف واجب
واجب بودن وضو برای طواف واجب خانه کعبه
316 - برای شش چیز وضو گرفتن واجب است : اول : برای نمازهای واجب غیر از نمازمیت . دوم : برای سجده و تشهد فراموش شده ، اگر بین آنها و نماز حدثی از او سرزده مثلا بول کرده باشد. سوم : برای طواف واجب خانه کعبه . چهارم : اگر نذریا عهد کرده یا قسم خورده باشد که وضو بگیرد. پنجم : اگر نذر کرده باشد که جایی از بدن خود را به خط قرآن برساند. ششم : برای آب کشیدن قرآنی که نجس شده یابیرون آوردن آن از مستراح و مانند آن ، در صورتی که مجبور باشد دست یا جای دیگربدن خود را به خط قرآن برساند. ولی چنانچه معطل شدن به مقدار وضو بی احترامی به قرآن باشد، باید بدون این که وضو بگیرد، قرآن را از مستراح و مانند آن بیرون آورد، یا اگر نجس شده آب بکشد، و تا ممکن است از دست گذاشتن به خط قرآن خودداری کند.
سخنرانی توسط مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی از سایت عقیق با عنوان ناله مردگان
مراثی (نوحه) توسط کربلایی محمدحسین حدادیان بمناسبت محرم الحرام درباره امام حسین علیه السلام از سایت راسخون با عنوان کربلایی محمد حسین حدادیان - روز ششم محرم 96 - تموم زندگیم برا تو (شور)
تلاوت توسط استاد سید متولی عبد العال درباره 36 - یس از سایت الکعبه با عنوان یس 1-45
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج محسن فرهمند آزاد درباره امام جواد علیه السلام از سایت تبیان با عنوان زیارت امام جواد ع
مدایح (به شادی ) توسط حاج محمود کریمی بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت علی اکبر ع از سایت شهید آوینی با عنوان از عربده ام پر شده میخانه ام امشب
مناجات درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان بیا ای قطره یک دم اهل دل شو/ احمد صالحی
ترتیل توسط استاد خالد القحطانی درباره 107 - ماعون از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره ماعون - حفص از عاصم
اذان توسط شیخ محمد علی الطاروطی از سایت الکعبه با عنوان الأذان الثانى
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان شرایط حد سرقت، صاحب مال باید مطالبه کند
ندبه انتظار توسط حاج منصور ارضی بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان بیا مهدی بیا دورت بگردم
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 10
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 208,760,914