احکام شرعی - احکام نماز/ - پوشانیدن بدن در نماز - تطابق با فتوای آیت الله العظمی بهجت
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
تطابق با فتوای
آیت الله العظمی امام خمینی
آیت الله العظمی گلپایگانی
آیت الله العظمی خویی
آیت الله العظمی اراکی
آیت الله العظمی سیستانی
آیت الله العظمی مکارم
آیت الله العظمی فاضل
آیت الله العظمی صافی
آیت الله العظمی بهجت
788 - مرد باید در حال نماز اگر چه کسی او را نمی بیند، عورتین خود را بپوشاند.و بهتر است از ناف تا زانو را هم بپوشاند.
789 - زن باید در موقع نماز تمام بدن ، حتی سر و موی خود را بپوشاند. ولی پوشاندن صورت ( و دستها تا مچ ، و پاها تا مچ پا، لازم نيست . ولي احتياط در اين است كه بيش از آنچه در موقع وضو واجب است از صورت شسته شود، در حال نماز باز نباشد.و همچنين كف پا و درون دست نيز باز نباشد. اما براي آنكه يقين كند...) به مقداری که در وضو شسته می شود، و دستها تا مچ ، و پاها تامچ پا لازم نیست . اما برای آنکه یقین کند که مقدار واجب را پوشانده است ، باید مقداری از اطراف صورت و قدری پایین تر از مچ را هم بپوشاند.
790 - موقعی که انسان قضای سجده فراموش شده یا تشهد فراموش شده را بجامی آورد، ( بايد خود را مثل موقع نماز بپوشاند.) بلکه بنابر احتیاط واجب در موقع سجده سهو هم ، باید خود را مثل موقع نماز بپوشاند.
791 - اگر انسان عمدا در نماز عورتش را نپوشاند، نمازش باطل است . ( پايان مسأله در رساله آيةالله بهجت .) بلکه اگر از روی ندانستن مسأله هم باشد، بنابر احتیاط واجب باید نمازش رادوباره بخواند.
792 - اگر در بین نماز بفهمد که عورتش پیدا است ، باید آن را بپوشاند.( بدون اينكه پوشاندن عورت زياد طول بكشد. ولي احتياط در آن است كه نماز را تمام كند و دوباره بخواند. ولي اگر بعد از نماز بفهمد...) و چنانچه پوشاندن عورت زیاد طول بکشد، احتیاط واجب آن است که نماز را تمام کند و دوباره بخواند. ولی اگر بعداز نماز بفهمد که در نماز عورت او پیدابوده ، نمازش صحیح است .
793 - اگر در حال ایستاده ، لباسش عورت او را می پوشاند، ولی ممکن است در حال دیگر مثلا در حال رکوع و سجود نپوشاند، چنانچه موقعی که عورت او پیدا می شود به وسیله ای آن را بپوشاند، نماز او صحیح است . ولی احتیاط مستحب آن است که باآن لباس نماز نخواند. ( اين مسأله در رساله آيةالله بهجت ذكر نشده است .)
794 - انسان می تواند در نماز خود را به علف و برگ درختان بپوشاند، ولی احتیاط مستحب آن است که موقعی خود را با اینها بپوشاند که چیز دیگری نداشته باشد.
795 - ( واجب نيست خود را با گل بپوشاند. ولي بنابر احتياط براي اينكه ركوع وسجود بجا آورد، خود را با گل بپوشاند.) اگر غیر از گل هیچ چیز ندارد که در نماز خود را بپوشاند، گل ساترنیست و می تواند برهنه نماز بخواند.
796 - اگر چیزی ندارد که در نماز خود را با آن بپوشاند، چنانچه احتمال دهدکه پیدا می کند، بنابر احتیاط واجب باید نماز را ت أخیر بیندازد و اگر چیزی پیدا نکرد، در آخر وقت مطابق وظیفه اش نماز بخواند. ( اين مسأله در رساله آيةالله بهجت ذكر نشده است .)
797 - کسی که می خواهد نماز بخواند، اگر برای پوشاندن خود حتی برگ درخت و علف نداشته باشد، و احتمال ندهد که تا آخر وقت چیزی پیدا کند که خود را باآن بپوشاند، در صورتی که نامحرم او را می بیند، باید نشسته نماز بخواند وعورت خود را با ران خود بپوشاند. و اگر کسی او را نمی بیند، ایستاده نمازبخواند و جلوی خود را با دست بپوشاند. ( و اگر در ركوع و سجود، بيشتر عورت او ديده مي شود، مي تواند ركوع وسجود را در حال قيام بجا آورد و يا اينكه با اشاره انجام دهد، و براي سجود سر راقدري پايين تر آورد. ولي احتياط در اين است كه ركوع و سجود را مثل نشستن براي تشهد و سلام ترك نكند.) و در هر صورت رکوع و سجود را بااشاره انجام می دهد و برای سجود سر را قدری پایین تر می آورد.
سخنرانی توسط دکتر میرباقری درباره دین از سایت راسخون با عنوان دعا چیست ؟
مراثی (نوحه) توسط حاج مجید شعبانی بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت زینب س از سایت شهید آوینی با عنوان وای امون از دل زینب شب دوم محرم
تلاوت توسط استاد سید متولی عبد العال درباره 7 - اعراف از سایت الکعبه با عنوان الاعراف 7-7-2009
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج مهدی سماواتی درباره زیارت آل یاسین از سایت عقیق با عنوان زیارت آل یاسین
مدایح (به شادی ) توسط حاج مهدی مختاری بمناسبت رجب المرجب درباره امام علی علیه السلام از سایت تبیان با عنوان ذکر علی می گویم
مناجات توسط حاج مهدی سماواتی از سایت عقیق با عنوان مناجات خوانی
اذان توسط استاد عبدالباسط محمد عبدالصمد از سایت الکعبه با عنوان اذان
ترتیل توسط شیخ أحمد عامر درباره 39 - زمر از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره زمر - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 7 - اعراف از سایت راسخون با عنوان سوره ی اعراف آیات 1 تا 2 - 7
ندبه انتظار توسط حاج محمدرضا طاهری از سایت عقیق با عنوان مناجات با امام زمان عج
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 10
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 208,851,044