احکام شرعی - احکام نماز/ - نمازهای مستحب/ - وقت نافله های یومیه - تطابق با فتوای آیت الله العظمی بهجت
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
تطابق با فتوای
آیت الله العظمی امام خمینی
آیت الله العظمی گلپایگانی
آیت الله العظمی خویی
آیت الله العظمی اراکی
آیت الله العظمی سیستانی
آیت الله العظمی مکارم
آیت الله العظمی فاضل
آیت الله العظمی صافی
آیت الله العظمی بهجت
768 - نافله نماز ظهر پیش از نماز ظهر خوانده می شود. و وقت آن از اول ظهراست تا موقعی که آن مقدار از سایه شاخص که بعداز ظهر پیدا می شود، به اندازه دو هفتم آن شود. مثلا اگر درازی شاخص هفت وجب باشد، هر وقت مقدارسایه ای که بعد از ظهر پیدا می شود به دو وجب رسید، آخر وقت نافله ظهر است . ( اما بعد از اين وقت تا موقعي كه سايه به اندازه خود شاخص بشود، بازهم نافله ظهر فضيلت دارد، ولي از نظر فضيلت به وقت قبلي نمي رسد. و قبل از اذان ظهر و بعد از اين كه سايه به اندازه شاخص شد، به اميد اينكه الان خواندن آن خوب باشد، مي توانند نافله ظهر را بخوانند. ولي اگر قبل از ظهر مي خوانند، نيت ادا واگر بعد از نماز عصر مي خوانند، نيت قضا ننمايند.)
769 - نافله عصر پیش از نماز عصر خوانده می شود. و وقت آن تا موقعی است که آن مقدار از سایه شاخص که بعد از ظهر پیدا می شود، به چهار هفتم آن برسد. ( و اگر تا اين وقت نخواند، تا موقعي كه سايه به اندازه دو برابر شاخص بشود، وقت فضيلت خواندن نافله عصر است . ولي از نظر فضيلت به وقت قبلي يعني دو هفتم شاخص نمي رسد. و چنانچه بخواهد نافله ظهر يا نافله عصر را بعد از وقت آنها بخواند، بهتر است بنابر اظهر نافله ظهر را بعد از نماز ظهر، و نافله عصر رابعد از نماز عصر بخواند، و بايد نيت ادا و قضا نكند.)و چنانچه بخواهد نافله ظهر یا نافله عصر را بعد از وقت آنها بخواند، بهتراست نافله ظهر را بعد از نماز ظهر، و نافله عصر را بعد از نماز عصر بخواند. وبنابر احتیاط واجب ، نیت ادا و قضا نکند.
770 - وقت نافله مغرب ، بعد از تمام شدن نماز مغرب است تا وقتی که سرخی طرف مغرب که بعد از غروب کردن آفتاب در آسمان پیدا می شود، از بین برود.
771 - وقت نافله عشا، بعد از تمام شدن نماز عشا تا ( آخر وقت عشا است . و احتياط در اين است كه بعد از نماز عشا...) نصف شب است . و بهتراست بعد از نماز عشا بلافاصله خوانده شود.
772 - نافله صبح ( را بعد از نماز شب مي شود خواند تا طلوع سرخي از طرف مشرق . و بعد ازآن ، اول نماز صبح و بعد از آن ، نافله صبح را بخوانند.) پیش از نماز صبح خوانده می شود. و وقت آن بعد ازگذشتن از نصف شب ، به مقدار خواندن یازده رکعت نماز شب است . ولی احتیاط آن است که قبل از فجر اول نخوانند، مگر آن که بعد از نافله شب بلافاصله بخوانند، که در این صورت مانعی ندارد.
773 - وقت نافله شب از نصف شب است تا اذان صبح ، و بهتر است نزدیک اذان صبح خوانده شود.
774 - مسافر و کسی که برای او سخت است نافله شب را بعد از نصف شب بخواند، می تواند آن را در اول شب بجا آورد.
سخنرانی توسط دکتر میرباقری درباره دین از سایت راسخون با عنوان دعا چیست ؟
مراثی (نوحه) توسط حاج مجید شعبانی بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت زینب س از سایت شهید آوینی با عنوان وای امون از دل زینب شب دوم محرم
تلاوت توسط استاد سید متولی عبد العال درباره 7 - اعراف از سایت الکعبه با عنوان الاعراف 7-7-2009
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج مهدی سماواتی درباره زیارت آل یاسین از سایت عقیق با عنوان زیارت آل یاسین
مدایح (به شادی ) توسط حاج مهدی مختاری بمناسبت رجب المرجب درباره امام علی علیه السلام از سایت تبیان با عنوان ذکر علی می گویم
مناجات توسط حاج مهدی سماواتی از سایت عقیق با عنوان مناجات خوانی
اذان توسط استاد عبدالباسط محمد عبدالصمد از سایت الکعبه با عنوان اذان
ترتیل توسط شیخ أحمد عامر درباره 39 - زمر از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره زمر - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 7 - اعراف از سایت راسخون با عنوان سوره ی اعراف آیات 1 تا 2 - 7
ندبه انتظار توسط حاج محمدرضا طاهری از سایت عقیق با عنوان مناجات با امام زمان عج
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 10
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 208,851,044