احکام شرعی - احکام زکات/ - نصاب گوسفند - تطابق با فتوای آیت الله العظمی صافی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
تطابق با فتوای
آیت الله العظمی امام خمینی
آیت الله العظمی گلپایگانی
آیت الله العظمی خویی
آیت الله العظمی اراکی
آیت الله العظمی سیستانی
آیت الله العظمی مکارم
آیت الله العظمی فاضل
آیت الله العظمی صافی
آیت الله العظمی بهجت
1913 - گوسفند پنج نصاب دارد: اول : چهل ، و زکات آن یک گوسفند است ، و تاگوسفند به چهل نرسد زکات ندارد. دوم : صد و بیست و یک ، و زکات آن دو گوسفنداست . سوم : دویست و یک ، و زکات آن سه گوسفند است . چهارم : سی صد و یک ، و زکات آن ( چهار گوسفند است . پنجم ...) بنابر احتیاط واجب چهار گوسفند است . پنجم : چهارصد و بالاتر از آن است که باید آنها را صد تا صد تا حساب کند و برای هر صد تای آنها یک گوسفند بدهد، ولازم نیست زکات را از خود گوسفندها بدهد، بلکه اگر گوسفند دیگری بدهد یامطابق قیمت گوسفند ( پول يا جنس ديگر بدهد، كافي است .) پول بدهد کافی است ، ولی اگر بخواهد جنس دیگر بدهد،در صورتی بی اشکال است که برای فقرا بهتر باشد، اگر چه لازم نیست .
1914 - زکات مابین دو نصاب واجب نیست . پس اگر شماره گوسفندهای کسی ازنصاب اول که چهل است بیشتر باشد، تا به نصاب دوم که صد و بیست و یک است نرسیده ، فقط باید زکات چهل تای آن را بدهد و زیادی آن زکات ندارد. و همچنین است در نصابهای بعد.
1915 - زکات شتر و گاو و گوسفندی که به مقدار نصاب برسد واجب است ، چه همه آنها نر باشند یا ماده ، یا بعضی نر باشند و بعضی ماده .
1916 - در زکات ، گاو و گاومیش یک جنس حساب می شود، و شتر عربی و غیر عربی یک جنس است ، و همچنین بز و میش و شیشک در زکات با هم فرق ندارند.
1917 - اگر گوسفند برای زکات بدهد، ( بنابر احتياط واجب بايد اقلا داخل سال دوم شده باشد، و اگر بز بدهد،احتياطا بايد داخل سال سوم شده باشد.) باید اقلا داخل سال دوم شده باشد. و اگربز بدهد، باید داخل سال سوم شده باشد.
1918 - گوسفندی را که بابت زکات می دهد، ( اگر قيمتش از قيمت گوسفندهاي متوسط در بين نصاب كمتر باشد اشكال دارد، و بهتر است گوسفندي را كه قيمت آن از تمام گوسفندهايش بيشتر است بدهد.و همچنين است در گاو و شتر.) اگر قیمتش مختصری از گوسفندهای دیگر او کمتر باشد اشکال ندارد، ولی بهتر است گوسفندی را که قیمت آن از تمام گوسفندهایش بیشتر است بدهد. و همچنین است در گاو و شتر.
1919 - اگر چند نفر با هم شریک باشند، هر کدام آنان که سهمش به نصاب اول رسیده ، باید زکات بدهد، و بر کسی که سهم او کمتر از نصاب اول است زکات واجب نیست .
1920 - اگر یک نفر در چند جا گاو یا شتر یا گوسفند داشته باشد و روی هم به اندازه نصاب باشند، باید زکات آنها را بدهد.
1921 - اگر گاو و گوسفند و شتری که دارد مریض و معیوب هم باشند، باید زکات آنها را بدهد.
1922 - اگر گاو و گوسفند و شتری که دارد، همه مریض یا معیوب یا پیر باشند،می تواند زکات را از خود آنها بدهد. ولی اگر همه سالم و بی عیب و جوان باشند،نمی تواند زکات آنها را مریض یا معیوب یا پیر بدهد، بلکه اگر بعضی از آنها سالم و بعضی مریض ، و دسته ای معیوب و دسته دیگری بی عیب ، و مقداری پیر و مقداری جوان باشند، احتیاط واجب آن است که برای زکات آنها سالم و بی عیب و جوان بدهد.
1923 - اگر پیش از تمام شدن ماه یازدهم ، گاو و گوسفند و شتری را که دارد باچیز دیگر عوض کند یا نصابی را که دارد با مقدار نصاب از همان جنس عوض نماید، مثال چهل گوسنفد بدهد، و چهل گوسفند دیگر بگیرد زکات بر او واجب نیست .
1924 - کسی که باید زکات گاو و گوسفند و شتر را بدهد اگر زکات آنها را از مال دیگرش بدهد تا وقتی شماره آنها از نصاب کم نشده ، همه ساله باید زکات را بدهدو اگر از خود آنها بدهد و از نصاب اول کمتر شوند، زکات بر او واجب نیست مثلا کسی که چهل گوسفند دارد اگر از مال دیگرش زکات آنها را بدهد تا وقتی که گوسفندهای او از چهل کم نشده همه ساله باید یک گوسفند بدهد و اگر از خود آنهابدهد تا وقتی به چهل نرسیده زکات بر او واجب نیست .
سخنرانی توسط استاد شیخ حسین انصاریان بمناسبت محرم الحرام درباره امام حسین علیه السلام از سایت راسخون با عنوان امام حسین علیه السلام -شب چهارم محرم 1395 - تهران - حسینیه حضرت قاسم علیه السلام
مراثی (نوحه) توسط حاج میثم مطیعی بمناسبت محرم الحرام درباره امام حسین علیه السلام از سایت راسخون با عنوان حاج میثم مطیعی - شب اول محرم 96 - مقاومت غریبانه شهید حسین قُجه ای (مقتل)
تلاوت توسط احمد الشحات لاشین درباره 28 - قصص از سایت الکعبه با عنوان اخر القصص والرحمن والنازعات بدار المناسبات بمدینه میت غمر 15-11-2009
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج میثم مطیعی درباره مناجات شعبانیه از سایت عقیق با عنوان مناجات شعبانیه
مدایح (به شادی ) توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت ذی القعده درباره امام رضا علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان دل هواییه خراسونه میدمه به شیپورش عاشقونه سال 89
مناجات توسط حاج محسن فرهمند آزاد درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان مولای یا مولا
اذان توسط استاد انور شحات محمد انور از سایت الکعبه با عنوان أول آذان جمعه اذاعى من مسجد نور الاسلام قریة میت سهیل منیا القمح شرقیة
ترتیل توسط استاد خالد القحطانی درباره 104 - همزه از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره همزه - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان شرایط حد سرقت
ندبه انتظار توسط حاج محمدرضا طاهری از سایت عقیق با عنوان مناجات با امام زمان (عج)
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 15
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 208,829,646