احکام شرعی - احکام روزه/ - راه ثابت شدن اول ماه - تطابق با فتوای آیت الله العظمی مکارم
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
تطابق با فتوای
آیت الله العظمی امام خمینی
آیت الله العظمی گلپایگانی
آیت الله العظمی خویی
آیت الله العظمی اراکی
آیت الله العظمی سیستانی
آیت الله العظمی مکارم
آیت الله العظمی فاضل
آیت الله العظمی صافی
آیت الله العظمی بهجت
1730 - اول ماه به پنج چیز ثابت می شود: اول : آنکه خود انسان ماه را ببیند.( اما ديدن با دوربين و وسايل ديگري از اين قبيل كافي نيست .)
1731 - اگر حاکم شرع حکم کند که اول ماه است ، کسی هم که تقلید او را نمی کند،باید به حکم او عمل نماید، ولی کسی که می داند حاکم شرع اشتباه کرده ، نمی تواند به حکم او عمل نماید.
1732 - اول ماه با پیشگویی منجمین ثابت نمی شود، ولی اگر انسان از گفته آنان یقین پیدا کند، باید به آن عمل نماید.
1733 - بلند بودن ماه یا دیر غروب کردن آن ، دلیل نمی شود که شب پیش ، شب اول ماه بوده است .
1734 - اگر اول ماه رمضان برای کسی ثابت نشود و روزه نگیرد، چنانچه دومرد عادل بگویند که شب پیش ماه را دیده ایم ، باید روزه آن روز را قضا نماید.
1735 - اگر در شهری اول ماه ثابت شود، ( براي شهرهاي ديگر كه با آن نزديك است كافي است ، و همچنين شهرهاي دوردستي كه افق آنها با هم متحد است . همچنين اگر در بلاد شرقي ماه ديده شود، براي كساني كه در بلاد غربي نسبت به آنها باشند كافي است (مثل اين كه ماه در مشهدثابت شود، مسلما براي كساني كه در تهران هستند كافي است ، ولي عكس آن كفايت نمي كند).) برای مردم شهر دیگر فایده ندارد، مگر آن دو شهر با هم نزدیک باشند، یا انسان بداند که افق آنها یکی است .
1736 - اول ماه به تلگراف ثابت نمی شود، مگر دو شهری که از یکی به دیگری تلگراف کرده اند نزدیک یا هم افق باشند و انسان بداند تلگراف از روی حکم حاکم شرع یا شهادت دو مرد عادل بوده است . ( اين مسأله در رساله آيةالله مكارم شيرازي ذكر نشده است .)
1737 - روزی را که انسان نمی داند آخر رمضان است یا اول شوال ، باید روزه بگیرد،( اما اگر در اثناي روز ثابت شود كه اول شوال است ، بايد افطار كند،هرچند مغرب باشد.) ولی اگر پیش از مغرب بفهمد که اول شوال است ، باید افطار کند.
1738 - اگر زندانی نتواند به ماه رمضان یقین کند، باید به گمان عمل نماید، و اگر آن هم ممکن نباشد، هر ماهی را که روزه بگیرد صحیح است . و بنابراحتیاط واجب باید بعد از گذشتن یازده ماه از ماهی که روزه گرفته ، دوباره یک ماه روزه بگیرد. ( پايان مسأله در رساله آيةالله مكارم شيرازي .) ولی اگر بعد گمان پیدا کرد، باید به آن عمل نماید.
سخنرانی توسط آیت الله ناصری دولت آبادی درباره دین از سایت راسخون با عنوان بررسی صفات اهل بیت
مراثی (نوحه) توسط حاج سعید حدادیان بمناسبت محرم الحرام از سایت راسخون با عنوان روز سوم محرم 95 - مدح خوانی
تلاوت توسط استاد محمد احمد بسیونی درباره 73 - مزمل از سایت الکعبه با عنوان المزمل إیران
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج مهدی سلحشور درباره دعای مجیر از سایت عقیق با عنوان دعای مجیر
مدایح (به شادی ) توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت ذی القعده درباره امام رضا علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان دل هواییه خراسونه میدمه به شیپورش عاشقونه سال 89
مناجات توسط حاج سعید حدادیان از سایت عقیق با عنوان مناجات
اذان توسط استاد محمود علی البنا از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
ترتیل توسط شیخ صابر عبدالحکم درباره 81 - تکویر از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره تکویر - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 7 - اعراف از سایت راسخون با عنوان سوره ی اعراف آیات 1 تا 2 - 7
ندبه انتظار توسط حاج عبدالرضا هلالی بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان سایتون سنگین مولا، کجا رفته اون چشاتون
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 10
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 208,843,317