احکام شرعی - احکام روزه/ - کسانی که روزه بر آنها واجب نیست - تطابق با فتوای آیت الله العظمی خویی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
تطابق با فتوای
آیت الله العظمی امام خمینی
آیت الله العظمی گلپایگانی
آیت الله العظمی خویی
آیت الله العظمی اراکی
آیت الله العظمی سیستانی
آیت الله العظمی مکارم
آیت الله العظمی فاضل
آیت الله العظمی صافی
آیت الله العظمی بهجت
1725 - کسی که به واسطه پیری نمی تواند روزه بگیرد، یا برای او مشقت دارد،روزه بر او واجب نیست ، ولی در صورت دوم باید برای هر روز یک مد که تقریباده سیر است گندم یا جو ( يا نان ...) و مانند اینها به فقیر بدهد.
1726 - کسی که به واسطه پیری روزه نگرفته ، اگر بعد از ماه رمضان بتواند روزه بگیرد، ( بنابر احتياط مستحب ...) بنابر احتیاط واجب باید قضای روزهایی را که نگرفته بجا آورد.
1727 - اگر انسان مرضی دارد که زیاد تشنه می شود و نمی تواند تشنگی را تحمل کند،یا برای او مشقت دارد، روزه بر او واجب نیست . ولی در صورت دوم بایدبرای هر روز ( يك مد طعام به فقير بدهد. و احتياط مستحب آن است كه بيشتر ازمقداري كه ناچار است ، آب نياشامد. و چنانچه بعد بتواند روزه بگيرد، بنابراحتياط روزه هايي را كه نگرفته قضا نمايد.) یک مد گندم یا جو و مانند اینها به فقیر بدهد. و احتیاط واجب آن است که بیشتر از مقداری که ناچار است آب نیاشامد، و چنانچه بعد بتواند روزه بگیرد، بنابر احتیاط واجب باید روزه هایی را که نگرفته قضا نماید.
1728 - زنی که زاییدن او نزدیک است و روزه برای حملش ضرر دارد، روزه بر اوواجب نیست ، و باید برای هر روز یک مد طعام ، یعنی گندم یا جو و ماننداینها به فقیر بدهد. و نیز اگر روزه برای خودش ضرر دارد، روزه بر او واجب نیست . ( و بنابر احتياط مستحب ...) و بنابر احتیاط واجب باید برای هر روز یک مد طعام به فقیر بدهد، ودر هر دو صورت روزه هایی را که نگرفته باید قضا نماید.
1729 - زنی که بچه شیر می دهد و شیر او کم است ، چه مادر بچه یا دایه اوباشد، یا بی اجرت شیر دهد، اگر روزه برای بچه ای که شیر می دهد ضرر دارد، روزه براو واجب نیست و باید برای هر روز یک مد طعام ، یعنی گندم یا جو و مانند اینهابه فقیر بدهد. و نیز اگر برای خودش ضرر دارد، روزه بر او واجب نیست ، ( و بنا بر احتياط مستحب براي هر روز...) و بنابر احتیاط واجب باید برای هر روز یک مد طعام به فقیر بدهد و در هر دو صورت روزه هایی را که نگرفته باید قضا نماید. ولی اگر کسی پیدا شود که بی اجرت بچه را شیر دهد، یا برای شیر دادن بچه از پدر یا مادر بچه یا از کس دیگر که اجرت او را بدهد اجرت بگیرد، ( واجب است كه بچه را به او بدهد و روزه بگيرد.) احتیاط واجب آن است که بچه را به او بدهد و روزه بگیرد.
سخنرانی توسط استاد شیخ حسین انصاریان بمناسبت محرم الحرام درباره امام حسین علیه السلام از سایت راسخون با عنوان امام حسین علیه السلام -شب چهارم محرم 1395 - تهران - حسینیه حضرت قاسم علیه السلام
مراثی (نوحه) توسط حاج میثم مطیعی بمناسبت محرم الحرام درباره امام حسین علیه السلام از سایت راسخون با عنوان حاج میثم مطیعی - شب اول محرم 96 - مقاومت غریبانه شهید حسین قُجه ای (مقتل)
تلاوت توسط احمد الشحات لاشین درباره 28 - قصص از سایت الکعبه با عنوان اخر القصص والرحمن والنازعات بدار المناسبات بمدینه میت غمر 15-11-2009
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج میثم مطیعی درباره مناجات شعبانیه از سایت عقیق با عنوان مناجات شعبانیه
مدایح (به شادی ) توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت ذی القعده درباره امام رضا علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان دل هواییه خراسونه میدمه به شیپورش عاشقونه سال 89
مناجات توسط حاج محسن فرهمند آزاد درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان مولای یا مولا
اذان توسط استاد انور شحات محمد انور از سایت الکعبه با عنوان أول آذان جمعه اذاعى من مسجد نور الاسلام قریة میت سهیل منیا القمح شرقیة
ترتیل توسط استاد خالد القحطانی درباره 104 - همزه از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره همزه - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان شرایط حد سرقت
ندبه انتظار توسط حاج محمدرضا طاهری از سایت عقیق با عنوان مناجات با امام زمان (عج)
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 15
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 208,824,395