آشپزی - خوراک مرغ و پونه
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
گوشت مرغ بی استخوان 250 گرم (حبه ای خرد شده)
پونه تازه 100 گرم (ساطوری شده)
سیب زمینی 1 عدد متوسط (حبه ای خرد شده)
قارچ 50 گرم
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
پیاز1 عدد متوسط
نمک، فلفل، ادویه دلخواه به مقدار لازم
آب نارنج به مقدار لازم
طرز تهیه
پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه ای همراه با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود.
مرغ خرد شده را بیفزائید و با حرارت متوسط 6-8 دقیقه همراه پیاز تفت دهید.
نمک و فلفل و ادویه مورد نظر را به غذا اضافه کنید.
گوجه را فیله کنید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه بریزید.
حرارت را کمی بالا ببرید تا آب گوجه کشیده شود.
در این مرحله پونه ساطوری شده را همراه مقدار دلخواه آب نارنج به مواد بالا اضافه کنید.
-6 دقیقه بعد از اضافه کردن پونه 1 لیوان آب جوش به غذا اضافه کنید و مواد را هم بزنید و حرارت را بالا ببرید تا آب خوراک بجوشد بعد حرارت را متوسط کنید و درب تابه را بگذارید.
سیب زمینی را نگینی خرد کنید ( یا شکوفه بزنید ) جداگانه با مقداری روغن و زردچوبه سرخ کنید و بعد از غلیظ شدن آب خوراک، به غذا اضافه کنید.
قارچ را همراه با مقداری آبلیمو و کره با حرارت بالا تفت دهید و در مرحله آخر به خوراک اضافه کنید.
نمک و فلفل و ادویه غذا را اندازه کنید، با نوک چنگال از پخته بودن مرغ مطمئن شوید و بعد خوراک را در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نکات
دقت کنید که آب نارنج را همراه پونه به غذا اضافه کنید تا پونه بدون آب تفت داده نشود.
در غیر این صورت خوراک تلخ میشود.
اگر زیاد مایل به ترش شدن خوراک نیستید، به جای آب نارنج از آب معمولی استفاده کنید.
یک استکان آب نارنج را با یک استکان آب معمولی مخلوط کنید و داخل خوراک بریزید تا خوراک خیلی هم بی مزه به نظر نرسد.
یه عنوان جایگزین آب نارنج به هیچ وجه آبلیمو در این خوراک توصیه نمیشود.
بهتر است آبلیمو در اواخر طبخ هر نوع غذایی به خوراک اضافه شود.
در غیر این صورت باعث تلخ شدن خوراک میشود.
میتوانید از آبغوره استفاده کنید که در این صورت کمی رنگ خوراک تیره میشود ولی طعم تلخی نخواهد گرفت.
طعم پونه با مرغ بسیار سازگار است.
همچنین میتوانید از یک عدد فلفل دلمه متوسط نگینی ریز خرد شده نیز در این خوراک استفاده کنید تا مقداری تیزی طعم پونه را بگیرد.
در این صورت فلفل نگینی شده را چند دقیقه قبل از اضافه کردن پونه و آب نارنج به خوراک اضافه کنید.
میتوانید از انواع ادویه طعم دهنده به جز نمک و فلفل در این غذا استفاده کنید.
از جمله آویشن و پودر فلفل شیرین که عطر و بوی بسیار خوبی دارند.
در این مدت زمان گوشت مرغ با شرایط فوق به راحتی میپزد ولی اگر در آخر کار احساس کردید که هنوز مقداری زمان لازم است تا مرغ بهتر بپزد، یک استکان آب جوش و کمی زعفران دم کرده را مخلوط کنید و داخل خوراک بریزید.
حرارت را کمی بالا ببرید ودرب تابه را ببندید تا آب خوراک کشیده شود.
زعفران علاوه بر عطر و طعم خوشی که به غذا میدهد سرعت پخت خوراک ( به خصوص مرغ ) را نیز بالا میبرد.
سخنرانی توسط مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی از سایت عقیق با عنوان طولانی تر شدن عمر زن و شوهر خوش اخلاق
مراثی (نوحه) توسط حاج منصور ارضی بمناسبت محرم الحرام از سایت راسخون با عنوان صبح روز دوم محرم 90
تلاوت توسط استاد سید متولی عبد العال درباره 21 - انبیاء از سایت الکعبه با عنوان الانبیاء 5
ادعیه (دعاخوانی) توسط استاد عباس صالحی بمناسبت شعبان المعظم درباره مناجات شعبانیه از سایت راسخون با عنوان مناجات شعبانیه
مدایح (به شادی ) توسط حاج مهدی مختاری بمناسبت ذی الحجه درباره ازدواج حضرت علی ع و حضرت فاطمه س از سایت تبیان با عنوان جشن عروسی شده
مناجات توسط حاج محسن فرهمند آزاد درباره راز و نیاز با خدا از سایت شهید آوینی با عنوان راز و نیاز با خدا
اذان توسط استاد حامد شاکر نژاد از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
ترتیل توسط استاد سعود ابراهیم شریم درباره 2 - بقره از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره بقره - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 8 - انفال از سایت راسخون با عنوان سوره ی انفال آیات 51 تا 54 -1
ندبه انتظار توسط حاج مهدی سلحشور بمناسبت محرم الحرام از سایت راسخون با عنوان شب 4 : روضه و مناجات با امام زمان علیه السلام
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 02
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 208,865,946