آشپزی - خورش گردو و اسفناج
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
اسفناج خردشده 500 گرم
مغز گردو چرخ شده 400 گرم
گوشت مرغ 650 گرم
پياز متوسط خردشده 2 عدد
رب انار 1 پيمانه
رب گوجه فرنگي 3 قاشق غذاخوري
شکر 3 قاشق غذاخوري
آبغوره 3 قاشق غذاخوري
روغن، نمک، زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهیه
سه تا ظرف روي حرارت مي گذاريم داخل هر کدام مقدار کمي روغن مايع مي ريزيم.
پيازخردشده را به سه قسمت تقسيم کرده و هر قسمت را در يکي از ظرفها مي ريزيم.
اين غذا را مي توان با گوشت گوسفند، مرغ، بلدرچين و مرغابي هم درست کرد.
حرارت زير دو تا از ظرفها را کم مي کنيم.
پياز را در ظرف سوم خوب تفت مي دهيم وقتي کامل تفت داده شد و پياز سبک شد گوشت را اضافه مي کنيم و روي حرارت مي گذاريم آرام آرم سرخ شود.
در دو ظرف ديگر پياز را تفت مي دهيم تا رنگ طلايي به خودش بگيرد.
استفاده از ظرف مسي باعث مي شود غذا طعم بهتري داشته باشد.
در يکي از ظرفها که مخصوص خورش گردو است پياز که کمي طلايي شد گردو را اضافه مي کنيم و مقداري تفت مي دهيم اگر گردو يک مقدار در روغن تفت داده شود چربي خودش را بهتر پس مي دهد.
مقداري نمک و زردچوبه هم به گردو اضافه مي کنيم. آب اصافه مي کنيم و مي گذاريم کامل بپزد. حدود يک ساعت يا يک ساعت و نيم زمان لازم است تا گردو خوب پخته شود.
در ظرف سوم که براي خورش اسفناج است وقتي پياز طلايي شد اسفناج خردشده را اضافه مي کنيم.
هم ساقه و هم برگ اسفناج را استفاده مي کنيم.
اسفناج ها را کاملاً هم مي زنيم.
مدت زمان پخت اسفناج 20 دقيقه است خيلي کم آب اضافه مي کنيم و مي گذاريم کامل بپزد.
وقتي مرغ سرخ شد کمي نمک وزردچوبه اضافه مي کنيم و مي گذاريم کنار.
وقتي مواد هر سه ظرف آماده شد مرغ را به خورش گردو اضافه مي کنيم و يک ساعت هم با گوشت مرغ مي پزيم وقتي جا افتاد اسفناج را هم اضافه مي کنيم.
اگر مي خواهيم رب انار اضافه کنيم به هر دو تا خورش به عنوان چاشني رب انار اضافه مي کنيم اما اگر نخواهيم از رب انار استفاده نمی کنيم.
رب گوجه را داخل روغن کمي تفت داده و شکر و آبغوره اضافه مي کنيم و به عنوان چاشني براي هر دو خورش استفاده مي کنيم.
دقت کنيد اگر در هر يک از خورش ها از يکي از ربها استفاده کنيم غذا مزه بدي خواهد داشت پس براي هر دو از يک نوع رب استفاده کنيد.
سمناني ها معمولاً رب انار استفاده مي کنند.
چاشني نيز همراه خورش سرو مي شود و داخل آن مخلوط نکرديم کنار آن مي گذاريم.
سخنرانی توسط استاد شهید مرتضی مطهری درباره 43 - زخرف از سایت راسخون با عنوان شهید مطهری | تفسیر سوره زخرف 2
مراثی (نوحه) توسط حاج مهدی سلحشور بمناسبت محرم الحرام درباره امام حسین علیه السلام از سایت راسخون با عنوان حاح مهدی سلحشور - شب سوم محرم 96 - هراسان کرده دست خشم ایران (شعرخوانی)
تلاوت توسط استاد محمد احمد شبیب درباره 10 - یونس از سایت الکعبه با عنوان یونس 1980
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج محسن فرهمند آزاد درباره دعا درباره امام زمان(عج) از سایت راسخون با عنوان فرهمند-زیارت حضرت نرجس خاتون علیها السلام
مدایح (به شادی ) بمناسبت ذی الحجه درباره غدیر از سایت راسخون با عنوان سید مهدی میر داماد - سال 1394 - عید غدیر خم - بگویید با سر که سرور علیست (مدح)
مناجات درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان بیاید که گلزار دمیده
اذان توسط استاد راغب مصطفی غلوش از سایت الکعبه با عنوان اذان 1
ترتیل توسط شیخ أحمد الطرابلسی درباره 25 - فرقان از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره فرقان - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 2 - بقره از سایت راسخون با عنوان سوره ی بقره آیات 47 تا 48 -2
ندبه انتظار توسط حاج منصور ارضی بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان بیا مهدی بیا دورت بگردم
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره الجمعه
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 208,870,051