آشپزی - شنگ پلو
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
برنج ۳ پیمانه
پیاز یک عدد
گوشت قیمهای نیم کیلوگرم
شنگ نیم کیلوگرم
پودر زعفران نوک قاشق چایخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم برای سرخکردن
طرز تهیه
ابتدا برنج را شسته و به همراه مقداری نمک در کاسهای حاوی آب به مدت چند ساعت خیس کنید. در این فاصله، شنگها را پاک کرده و پس از شستن بهصورت ریز خرد کنید؛ سپس در سبدی بریزید و اجازه دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
گوشت را هم پاک کرده و بهصورت قیمهای خرد کنید.
سپس تکههای گوشت را در سبدی بریزید و زیر شیر آب سرد بشویید.
حالا مدتی صبر کنید تا آب اضافی آن نیز خارج شود.
پیاز را نیز پوست کنده و بهصورت خلالی خرد کنید.
در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید.
پس از داغشدن روغن، پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی تغییررنگ پیدا کند.
سپس زردچوبه را ریخته و ۳دقیقه دیگر سرخکردن را ادامه دهید تا طعم خاص آن از بین برود. پس از آن، نوبت اضافهکردن زعفران است.
برای این منظور، ابتدا پودر زعفران را داخل کمی آب جوش حل کرده و سپس به مخلوط پیازداغ اضافه کنید.
مرحله بعدی اضافهکردن گوشت است.
تکههای گوشت را به اندازهای همراه با پیازداغ تفت دهید که تغییررنگ پیدا کنند.
پس از آن، یک لیوان آب جوشیده را در تابه ریخته و در آن را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد.
پس از پختن گوشت، آن را کنار بگذارید.
قابلمهای آماده کرده و تا نیمه از آب پر کنید، سپس روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا آب به جوش آید.
پس از آن، برنج را به همراه شنگ خردشده اضافه کرده و صبر کنید تا برنج در آب جوشیده و آماده آبکشکردن شود.
نکته باتوجه به اینکه سبزی شنگ بافت ضخیمی دارد، باید آن را همزمان با برنج در آب درحال جوش بریزید تا با نیمپز شدن برنج، شنگ هم بپزد.
وقتی برنج و شنگ به مقدار لازم جوشید، آن را در سبدی آبکش کنید.
سپس داخل قابلمه کمی روغن بریزید و چند تکه نان یا چند برش سیبزمینی ته قابلمه بچینید.
شما میتوانید برای تهدیگ این غذا از چند برگ کاهو استفاده کنید.
تهدیگ کاهو بسیار ترد و لذیذ خواهد شد.
حالا برنج مخلوط را روی تهدیگ بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید.
پس از گذشت چند دقیقه، مقداری کره آب شده یا روغن را به همراه کمی آب روی برنج بریزید و بگذارید دم بکشد.
در پایان، مخلوط گوشت را گرم کنید، سپس برنج را در ظرف موردنظر بکشید و مخلوط گوشت را روی آن بریزید.
روش دیگر: این برنج مخلوط را بهصورت کته نیز میتوانید درست کنید؛ به این صورت که مخلوط برنج و سبزی را به همراه روغن در قابلمهای حاوی ۴ پیمانه آب بریزید و پس از اینکه آب آن تمام شد، مانند کته دم کنید.
سخنرانی توسط مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی از سایت عقیق با عنوان طولانی تر شدن عمر زن و شوهر خوش اخلاق
مراثی (نوحه) توسط حاج منصور ارضی بمناسبت محرم الحرام از سایت راسخون با عنوان صبح روز دوم محرم 90
تلاوت توسط استاد سید متولی عبد العال درباره 21 - انبیاء از سایت الکعبه با عنوان الانبیاء 5
ادعیه (دعاخوانی) توسط استاد عباس صالحی بمناسبت شعبان المعظم درباره مناجات شعبانیه از سایت راسخون با عنوان مناجات شعبانیه
مدایح (به شادی ) توسط حاج مهدی مختاری بمناسبت ذی الحجه درباره ازدواج حضرت علی ع و حضرت فاطمه س از سایت تبیان با عنوان جشن عروسی شده
مناجات توسط حاج محسن فرهمند آزاد درباره راز و نیاز با خدا از سایت شهید آوینی با عنوان راز و نیاز با خدا
اذان توسط استاد حامد شاکر نژاد از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
ترتیل توسط استاد سعود ابراهیم شریم درباره 2 - بقره از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره بقره - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 8 - انفال از سایت راسخون با عنوان سوره ی انفال آیات 51 تا 54 -1
ندبه انتظار توسط حاج مهدی سلحشور بمناسبت محرم الحرام از سایت راسخون با عنوان شب 4 : روضه و مناجات با امام زمان علیه السلام
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 02
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 208,870,051