آشپزی - ته چین اسفناج
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
برنج 2 پیمانه
زرده تخممرغ 3عدد
ماست 4 قاشق سوپخوری
گوشت چرخكرده 250گرم
پیاز 2عدد بزرگ
اسفناج 500 گرم
كره 25گرم
روغن مایع به مقدار لازم
نمك و فلفل به میزان لازم
پودر زعفران یك قاشق چایخوری سرپر
طرز تهیه
برنج را شسته و همراه مقداری نمك به مدت حداقل 2ساعت خیس كنید. در این فاصله زمانی، اسفناج را پاك كرده و پس از شستن، به صورت درشت خرد كنید. سپس پیاز را پوست كنده و به صورت خلالی خرد كنید. حالا در تابهای متوسط، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود.
سپس پیازهای خلال شده را در روغن به اندازهای تفت دهید تا طلایی رنگ شود؛ بعد اسفناج خرد شده را به آن اضافه كرده و كمی نمك روی آن بپاشید. پس از اینكه اسفناج نیز سرخ شد، شعله اجاق گاز را خاموش كنید و مخلوط پیاز و اسفناج سرخ شده را كنار بگذارید.
یك عدد پیاز را در گوشت چرخ كرده، رنده كنید و بعد از اضافه كردن نمك و فلفل و یك قاشق سوپخوری محلول زعفران، آن را در روغن داغ شده در تابه، تفت داده و بپزید. پس از آنكه گوشت سرخ شد و آب آن نیز تبخیر شد، حرارت را خاموش كنید.
داخل قابلمه متوسطی تا نیمه آب بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب به جوش آید. سپس برنج را در آب در حال جوش ریخته و پس از نیمپز شدن، داخل سبد آبكشی كنید. كاسه بلوری بزرگی آماده كنید و زردههای تخممرغ را در آن بریزید. سپس 4 قاشق ماست به آن اضافه كنید
پس از افزودن 2قاشق باقیمانده محلول زعفران، مخلوط را خوب با چنگال هم بزنید. برنج آبكششده را داخل كاسه بریزید و با قاشق بزرگ، آرام مخلوط كنید تا برنج كاملا به مخلوط ماست و زعفران و تخممرغ آغشته شود. در یك تابه گود و نچسب مقداری روغن ریخته و نیمی از برنج را داخل آن بریزید.
مخلوط اسفناج و پیاز داغ را روی برنج ریخته و با پشت قاشق، سطح آن را صاف كنید تا به طور یكنواخت روی برنج پخش شود. گوشت چرخ كرده، لایه بعدی این تهچین است؛ بنابراین سطح اسفناج را با گوشت سرخ شده به طور كامل بپوشانید.
در مرحله آخر، باقیمانده برنج را روی گوشت بریزید و دوباره با پشت قاشق، سطح آن را صاف كنید. حالا تابه را با در روی شعله متوسط اجاقگاز قرار دهید. پس از اینكه بخار از تابه بیرون زد، زیر آن را كم كرده و كره را با كمی روغن روی برنج بریزید و آن را دم كنید.
سخنرانی توسط استاد شهید مرتضی مطهری درباره 43 - زخرف از سایت راسخون با عنوان شهید مطهری | تفسیر سوره زخرف 2
مراثی (نوحه) توسط حاج مهدی سلحشور بمناسبت محرم الحرام درباره امام حسین علیه السلام از سایت راسخون با عنوان حاح مهدی سلحشور - شب سوم محرم 96 - هراسان کرده دست خشم ایران (شعرخوانی)
تلاوت توسط استاد محمد احمد شبیب درباره 10 - یونس از سایت الکعبه با عنوان یونس 1980
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج محسن فرهمند آزاد درباره دعا درباره امام زمان(عج) از سایت راسخون با عنوان فرهمند-زیارت حضرت نرجس خاتون علیها السلام
مدایح (به شادی ) بمناسبت ذی الحجه درباره غدیر از سایت راسخون با عنوان سید مهدی میر داماد - سال 1394 - عید غدیر خم - بگویید با سر که سرور علیست (مدح)
مناجات درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان بیاید که گلزار دمیده
اذان توسط استاد راغب مصطفی غلوش از سایت الکعبه با عنوان اذان 1
ترتیل توسط شیخ أحمد الطرابلسی درباره 25 - فرقان از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره فرقان - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 2 - بقره از سایت راسخون با عنوان سوره ی بقره آیات 47 تا 48 -2
ندبه انتظار توسط حاج منصور ارضی بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان بیا مهدی بیا دورت بگردم
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره الجمعه
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 208,872,367