احکام شرعی - احکام زکات/ - نیت زکات - تطابق با فتوای آیت الله العظمی فاضل
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
تطابق با فتوای
آیت الله العظمی امام خمینی
آیت الله العظمی گلپایگانی
آیت الله العظمی خویی
آیت الله العظمی اراکی
آیت الله العظمی سیستانی
آیت الله العظمی مکارم
آیت الله العظمی فاضل
آیت الله العظمی صافی
آیت الله العظمی بهجت
1957 - انسان باید زکات را به قصد قربت یعنی برای انجام فرمان خداوند عالم بدهد و در نیت معین کند که آنچه را می دهد زکات مال است یا زکات فطره ، ولی اگر مثلا زکات گندم و جو بر او واجب باشد لازم نیست معین کند چیزی را که می دهد زکات گندم است یا زکات جو.
1958 - کسی که زکات چند مال بر او واجب شده اگر مقداری زکات بدهد و نیت هیچ کدام آنها را نکند، چنانچه چیزی را که داده هم جنس یکی از آنها باشد زکات همان جنس حساب می شود، و اگر هم جنس هیچ کدام آنها نباشد به همه آنها قسمت می شود پس کسی که زکات چهل گوسفند و زکات پانزده مثقال طلا بر او واجب است اگرمثال یک گوسفند از بابت زکات بدهد و نیت هیچ کدام آنها را نکند زکات گوسفندحساب می شود ولی اگر مقداری نقره بدهد به زکاتی که برای گوسفند و طلا بدهکار است تقسیم می شود. ( همچنين است اگر گوسفند را به عنوان بدل يا قيمت بدهد باز تقسيم مي شود.)
1959 - اگر کسی را وکیل کند که زکات مال او را بدهد چنانچه وکیل وقتی که زکات را به فقیر می دهد از طرف مالک نیت زکات کند کافی است .
1960 - اگر مالک یا وکیل او بدون قصد قربت زکات را به فقیر بدهد و پیش از آن که آن مال از بین برود خود مالک نیت زکات کند زکات حساب می شود.
سخنرانی بمناسبت ذی الحجه درباره امام کاظم علیه السلام از سایت راسخون با عنوان سیره امام موسی کاظم 5
مراثی (نوحه) توسط حاج عبدالرضا هلالی درباره حضرت ابوالفضل ع از سایت عقیق با عنوان شور | سیدنا اباالفضل سیدنا اباالفضل
تلاوت توسط استاد محمود علی البنا درباره 21 - انبیاء از سایت الکعبه با عنوان الانبیاء 89-108
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج میثم مطیعی درباره مناجات شعبانیه از سایت عقیق با عنوان مناجات شعبانیه | و اسمع دعائی اذا دعوتک
مناجات توسط حاج حسن خلج بمناسبت رمضان المبارک از سایت راسخون با عنوان حاج حسن خلج - سال 1395 - شب پنجم ماه مبارک رمضان - یا شب افغان شبی یا سحر آه سحری (مناجات)
مدایح (به شادی ) توسط کربلایی جواد مقدم بمناسبت رجب المرجب درباره امام علی علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان هست مرا حسرت تمار ها (مدح-سال95)
ترتیل توسط استاد خالد القحطانی درباره 90 - بلد از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره بلد - حفص از عاصم
اذان توسط استاد مصطفی اسماعیل از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان ضمانت حال یا مؤجل
ندبه انتظار توسط حاج منصور ارضی از سایت عقیق با عنوان مناجات با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 15
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 208,714,115