آشپزی - خوراک جوجه و فلفل هندی

مواد لازم
گوشت سینه مرغ بدون پوست ۱۲۰۰ گرم
فلفل سبز ۱۰۰۰ عدد
نشاسته ۳ قاشق مربا خوری
زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری
شکر ۲ قاشق مربا خوری
سیر ۱ قاشق مربا خوری
آب ۲.۵ فنجان
فلفل سیاه قدری
نمک ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه
سینه مرغ نپخته را مدت ۲۵ دقیقه در آب بجوشانید و سپس آن را از آب برداشته، پوستش را جدا کرده قطعه قطعه‌اش نمائید.
فلفل هندی را شسته آن را به قطعات ریز بریده مدت ۴ دقیقه در آب بجوشانید.
سپس آن را در آب سرد آبکشی کرده فلفل‌ها را پس از خشک کردن در کماجدانی که با روغن بادام زمینی به اندازه کافی چرب شده، بریزید و مدت دو دقیقه بپزید.
سپس جوجه و نمک و شکر و زنجبیل و سیر و فلفل سیاه و آب را بر آن افزوده سر پوش ظرف را گذاشته مدت شش دقیقه بجوشد.
آنگاه نشاسته آرد ذرت را بر آن افزوده هم زده مدت دو دقیقه بپزید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,536,355