آشپزی - مربای سیب درسته (یونانی)

مواد لازم
سیب سالم ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ استکان سرخالی
طرز تهیه
سیب‌ها را شسته، وسط آنها را با چاقوی مخصوص خالی می‌کنیم و با پوست در قابلمه‌ٔ لعابی می‌ریزیم و با آب روی سیب‌ها را می‌پوشانیم.
سپس با حرارت ملایم، سیب‌ها را کمی می‌پزیم تا جایی که له نشود و پوست آنها نترکد.
وقتی سیب‌ها کمی پخته شد شکر را در آب ریخته می‌گذاریم تا قوان بیاید (شکر را باید یک‌جا بریزیم که سریع قوام بیاید و سیب‌ها له نشوند) در آخر آبلیمو و گلاب را اضافه می‌کنیم و گاز را خاموش می‌کنیم.
در صورت تمایل می‌توانیم کمی رنگ خوارکی به مربا اضافه کنیم و وسط سیب‌ها را با بادام یا گردو تزئین می‌کنیم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,531,224