آشپزی - سوپ تره فرنگی

مواد لازم
کره 25 گرم
پياز خرد کرده 2 عدد
تره فرنگي خرد کرده 2 ساقه
سير له کرده 2 حبه
پودر کاري 1 قاشق چايخوري
آب گرم 750 ميلي ليتر
قرص سبزي1 عدد
سيب زميني خرد کرده500 گرم
شير500 ميلي ليتر
نمک و فلفل به ميزان لازم
پيازچه خرد کرده مقداري براي تزيين
نان تست (برشتي) براي تزيين به ميزان لازم
طرز تهیه
ابتدا در ظرف مناسبي کره بريزيد و روي اجاق بگذاريد.
بعد پياز و تره فرنگي را در آن تفت دهيد تا نرم شود.
آن گاه سير و پودر کاري را بيفزاييد و به مدت يک دقيقه تفت دهيد.
سپس قرص سبزي را در آب گرم حل کنيد و همراه با سيب زميني به سوپ اضافه نماييد.
اکنون حرارت را ملايم کنيد تا سيب زميني بپزد.
اينک شير را به سوپ بيفزاييد و نمک و فلفل آن را نيز اندازه کنيد.
حالا سوپ را در غذا ساز بريزيذ و پوره کنيد.
اينک سوپ آماده را در ظرف مورد نظر بريزيد و با نان تست و پيازچه، تزيين نماييد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,557,231