آشپزی - قارچ پلو (ترکیه )

مواد لازم
برنج 2 پيمانه
نمک و روغن به ميزان لازم
پياز 1 عدد
قند 2 حبه
استاک گوشت يا مرغ 2 پيمانه
قارچ 300 گرم
کره 50 گرم
آبليمو 2 قاشق سوپخوري
کنسرو ذرت يک دوم پيمانه
جعفري خرد شده 1 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
برنج را بشوييد و حدود يکساعت بخيسانيد.
سپس آب آن را خالي نماييد و با روغن مايع و پياز خرد شده در قابلمه اي بريزيد و تفت دهيد.
سپس نمک و قند را بيفزاييد.
در همين زمان، استاک گوشت را بريزيد.
در ظرف را بگذاريد و حرارت را ملايم نماييد تا برنج به حالت کته دم بکشد.
حالا قارچ ها را خرد کنيد و با کره يا آبليمو تفت دهيد.
سپس ذرت را بيفزاييد و پس از دم کشيدن برنج، جعفري، قارچ و ذرت را نيز اضافه نماييد و آرام هم بزنيد.
پلو را در قالب مناسب بريزيد و با قاشق چوبي روي آن را فشار دهيد.
سپس آن را در ديس برگردانيد و تزيين کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,541,490