آشپزی - ته چین اسفناج
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
برنج 2 پیمانه
زرده تخممرغ 3عدد
ماست 4 قاشق سوپخوری
گوشت چرخكرده 250گرم
پیاز 2عدد بزرگ
اسفناج 500 گرم
كره 25گرم
روغن مایع به مقدار لازم
نمك و فلفل به میزان لازم
پودر زعفران یك قاشق چایخوری سرپر
طرز تهیه
برنج را شسته و همراه مقداری نمك به مدت حداقل 2ساعت خیس كنید. در این فاصله زمانی، اسفناج را پاك كرده و پس از شستن، به صورت درشت خرد كنید. سپس پیاز را پوست كنده و به صورت خلالی خرد كنید. حالا در تابهای متوسط، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود.
سپس پیازهای خلال شده را در روغن به اندازهای تفت دهید تا طلایی رنگ شود؛ بعد اسفناج خرد شده را به آن اضافه كرده و كمی نمك روی آن بپاشید. پس از اینكه اسفناج نیز سرخ شد، شعله اجاق گاز را خاموش كنید و مخلوط پیاز و اسفناج سرخ شده را كنار بگذارید.
یك عدد پیاز را در گوشت چرخ كرده، رنده كنید و بعد از اضافه كردن نمك و فلفل و یك قاشق سوپخوری محلول زعفران، آن را در روغن داغ شده در تابه، تفت داده و بپزید. پس از آنكه گوشت سرخ شد و آب آن نیز تبخیر شد، حرارت را خاموش كنید.
داخل قابلمه متوسطی تا نیمه آب بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب به جوش آید. سپس برنج را در آب در حال جوش ریخته و پس از نیمپز شدن، داخل سبد آبكشی كنید. كاسه بلوری بزرگی آماده كنید و زردههای تخممرغ را در آن بریزید. سپس 4 قاشق ماست به آن اضافه كنید
پس از افزودن 2قاشق باقیمانده محلول زعفران، مخلوط را خوب با چنگال هم بزنید. برنج آبكششده را داخل كاسه بریزید و با قاشق بزرگ، آرام مخلوط كنید تا برنج كاملا به مخلوط ماست و زعفران و تخممرغ آغشته شود. در یك تابه گود و نچسب مقداری روغن ریخته و نیمی از برنج را داخل آن بریزید.
مخلوط اسفناج و پیاز داغ را روی برنج ریخته و با پشت قاشق، سطح آن را صاف كنید تا به طور یكنواخت روی برنج پخش شود. گوشت چرخ كرده، لایه بعدی این تهچین است؛ بنابراین سطح اسفناج را با گوشت سرخ شده به طور كامل بپوشانید.
در مرحله آخر، باقیمانده برنج را روی گوشت بریزید و دوباره با پشت قاشق، سطح آن را صاف كنید. حالا تابه را با در روی شعله متوسط اجاقگاز قرار دهید. پس از اینكه بخار از تابه بیرون زد، زیر آن را كم كرده و كره را با كمی روغن روی برنج بریزید و آن را دم كنید.
مراثی (نوحه) توسط حاج عبدالرضا هلالی بمناسبت محرم الحرام درباره امام حسین علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان هر کی می آد پیشم داره می ره کرب و بلا
سخنرانی توسط مرحوم کافی درباره دین از سایت راسخون با عنوان شیخ حسین آل رحیم1
مدایح (به شادی ) توسط حاج محمود کریمی بمناسبت جمادی الثانی درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت شهید آوینی با عنوان فرشته جا داره زیر پرمون نوشته (سال 87)
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج میثم مطیعی درباره دعاهای صحیفه سجادیه از سایت عقیق با عنوان دعای ۲۷ صحیفه سجادیه
تلاوت توسط استاد عبدالفتاح شعشاعی درباره 44 - دخان از سایت الکعبه با عنوان الدخان والجاثیه
مناجات درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان حیات جاودان/رضا پوررخی
اذان توسط استاد سید متولی عبد العال از سایت آرشیو با عنوان اذان در برنامه صبح بخیر ایران شبكه 1، 19 بهمن 1374، حجاز.mp3
ترتیل توسط خانم خردسال حنانه خلفی از سایت شبکه قرآن و معارف سیما با عنوان ترتيل قرآن کريم توسط خانم خردسال حنانه خلفي جزء 13
ندبه انتظار توسط حاج سیدمجید بنی فاطمه بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان صبا اگر گذری افتدد به کشور دوست
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره دعای ابوحمزه ثمالی از سایت راسخون با عنوان تفسیر متون اصلی دعای ابو حمزه ثمالی
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره التغابن
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 180,546,829