آشپزی - خوراک سیب، تره فرنگی وسیب زمینی

مواد لازم
5/1كیلو سیب زمینی
3 بوته تره فرنگی خرد شده
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 عدد پیاز خرد شده
1 بوته كوچك كرفس خرد شده
2 عدد سیب زرد بزرگ
50 گرم آرد یا نشاسته سیب زمینی
2 لیوان سرخالی شیر پاستوریزه
75 گرم ( در آسیاب نرم شود) مغز تخمه كدو
1 قاشق غذاخوری كنجد
به مقدار لازم نمك و فلفل سیاه
طرز تهیه
از قبل فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت كنید. سیب زمینی ها را خوب تمیز كرده و به تكه های نازك ببرید. اگر در مورد تكه كردن سیب زمینی ها مشكل دارید همه آنها را بپزید. بعد از این كه به طور كامل خنك شد آنها را خرد كنید.
سیب زمینی ها را همراه با تره فرنگی بخارپز كنید. سپس ظرف مخصوص فر را كمی، چرب كنید. نصف سیب زمینی ها را در آن ظرف بچینید و تمام تره فرنگی را به صورت یك لایه روی آن بریزید. پوست سیب ها را بكنید و هسته آن را درآورده و به صورت مكعبی شكل خرد كنید.
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه بریزید و به آرامی پیازها، كرفس و سیب ها را تفت دهید تا زمانی كه پیاز و كرفس نرم شود. همچنین می توانید نشاسته ذرت را اضافه كرده و خوب مخلوط كنید. سپس شیر را به تدریج اضافه كنید و پخت را ادامه دهید تا این كه سس اندكی غلیظ شود.
با قاشق این سس را روی سیب زمینی و تره فرنگی ها بریزید. سپس با باقی مانده ی تكه های سیب زمینی روی آنرا بپوشانید.روغن زیتون را با برس روی سیب زمینی ها بمالید. ادویه ها (نمك و فلفل) را پاشیده و سپس روی آن پودر تخمه كدو تنبل(1 قاشق) و كنجد را بپاشید.
مدت پخت غذا 20 تا 30 دقیقه است. زمانی كه سیب زمینی هایی كه در روی غذا است قهوه ای شد، غذا آماده ی خوردن است.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,541,490