آشپزی - کوکوی اسفناج و سبزیجات رژیمی

مواد لازم
روغن مایع مخصوص سرخ كردنی به اندازه لازم
تره فرنگی 2عدد(ریز خرد شود)
اسفناج تازه 175 گرم (خرد شود)
تخم مرغ 5 عدد
پیازچه 4 عدد(ساطوری شود)
سبزی كوكو150 گرم (حدود 3 مشت)
گردو20 گرم
نمك و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه
روغن(1 قاشق) را در ماهیتابه می ریزیم تا داغ شود. تره فرنگی ها را خرد كرده در روغن كمی حرارت می دهیم. سپس اسفناج خرد كرده را به آن می افزائیم تا كمی نرم شود.(روی حرارت متوسط 3 دقیقه بماند) تخم مرغ ها را هم زده، اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و تمام سبزیجات را به آن می افزائیم.
نمك، فلفل، گردوی خرد شده را اضافه می كنیم. مواد را در ماهیتابه ی روغن داغ (حدود 3 قاشق غذاخوری) ریخته، در ظرف را گذاشته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد. بعد آن را پشت و رو كرده، زیر گریل داخل فر گذاشته تا طلایی شود.( با آن روش از روغن كمتری استفاده می شود)
خواص
این غذا به علت دارا بودن سبزیجات متنوع ؛ مقدار زیادی كربوهیدرات پیچیده و فیبر دارد . به همین علت برای افراد دیابتی نوع 2 مفید است.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,549,413