آشپزی - نان نخودچی

مواد لازم
آرد نخودچی نرم750 گرم
آرد سفید250 گرم
پودر قند 500 گرم
روغن جامد500 گرم
هل 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
پودرقند و روغن را مخلوط کرده، می زنیم تا مایه کاملاً نرم و لطیف شود. آرد سفید و آرد نخودچی را درمایه می ریزیم، هل را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر، نرم و چسبنده شود، به صورتی که اگر با دست گلوله ای درست کنیم آن گلوله باز نشود.
خمیر را در کیسه نایلونی به مدت 1الی 2ساعت می گذاریم بماند. خمیر را به وسیله وردنه روی یک سینی که قبلا داخل آنرا آرد پاشیده ایم به قطر1سانتیمتر پهن می کنیم و با قالب های کوچک و مخصوص شیرینی نخودچی قطعه های شیرینی را از خمیر جدا و در سینی فر می چینیم
نان شیرینی ها را در فر به مدت 20 الی 30 دقیقه در حرارت 300 درجه می پزیم. شیرینی ها باید کمی طلایی شوند. زمانی که شیرینی ها را از فر خارج کردیم پس از سرد شدن کامل آنها را در ظرف مخصوص می چینیم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,541,490