آشپزی - نان سیب زمینی با گردو و دارچین

مواد لازم
سیب زمینی1 عدد ( 180 گرم)
پودر دارچین یك دوم قاشق چای خوری
آرد سفید حدود 450 گرم
پودر خمیر ترش یك قاشق مرباخوری
گردوی خرد شده50 گرم
شیر گرم300 میلی لیتر یا یك و یك چهارم لیوان
نمك و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه
سیب زمینی را با پوست بپزید. سپس پوست آن را گرفته و رنده كنید. در ظرفی، آرد، دارچین، پودرخمیرترش،نمك و فلفل را مخلوط كنید. سپس سیب زمینی رنده شده را با بقیه مواد خشك و مغز گردو مخلوط كنید. وسط آرد را باز كرده، شیر را افزوده و خمیر را به مدت 15 دقیقه ورز دهید.
خمیر آماده شده را در ظرفی گذاشته، روی آن را با پارچه مرطوب بپوشانید و به مدت یك ساعت در جای گرمی بگذارید تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را دوباره ورز دهید، اگر چسبندگی داشت كمی آرد بیافزایید.
سپس آن را در قالبی با ظرفیت 900 گرم كه از قبل چرب شده، قرار دهید. روی آن را با حوله پوشانده، دوباره در جای گرمی بگذارید تا حجم آن دو برابر شود. فر را در حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد گرم كنید. نان را در طبقه وسط فر به مدت حدود 35 دقیقه بپزید.
خواص
این نان حاوی مواد آنتی اكسیدان است كه از بروز سرطان، پیش گیری می كند.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,531,224