خدمات تلفن همراه

احکام شرعی - احکام سر بریدن و شکار کردن حیوانات/ - دستور سر بریدن حیوانات - تطابق با فتوای آیت الله العظمی مکارم

2591 - ( براي سر بريدن حيوان ، اگر حلقوم و دو رگ بزرگ گردن را به طور كامل ببرند، كافي است ، ولي احتياط مستحب آن است كه چهار رگ بزرگ يعني دو رگ بزرگ گردن به اضافه حلقوم و مري ، از پايين برآمدگي گلو بريده شود.) دستور سر بریدن حیوان آن است که چهار رگ بزرگ کردن آن را از پایین برآمدگی زیر گلو به طور کامل ببرند، و اگر آنها را بشکافند، کافی نیست .

2592 - اگر بعضی ( از اين رگها را ببرند...) از چهار رگ را ببرند و صبر کنند تا حیوان بمیرد، بعد بقیه را ببرند، فایده ندارد. بلکه اگر به این مقدار هم صبر نکنند، ولی به طورمعمول ( رگها را پشت سر هم نبرند...) چهار رگ را پشت سر هم نبرند، اگر چه پیش از جان دادن حیوان بقیه رگها را ببرند، اشکال دارد.

2593 - اگر گرگ گلوی گوسفند را به طوری بکند که ( از رگهاي گردن كه بايد موقع ذبح بريده شود چيزي نماند، آن حيوان حرام مي شود. ولي اگر آن رگها سالم باشد، در صورتي كه گوسفند هنوز زنده باشد، و آن رابه دستوري كه بعدا گفته مي شود سر ببرند، حلال مي باشد.) از چهار رگی که در گردن است و باید بریده شود چیزی نماند، آن حیوان حرام می شود، ولی اگر مقداری ازگردن را بکند و چهار رگ باقی باشد، یا جای دیگری بدن را بکند، در صورتی که گوسفند زنده باشد، و به دستوری که گفته می شود سر آن را ببرند، حلال و پاک می باشد.

خدمات تلفن همراه
مراجعه: 169,716,267