خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - پودینگ وانیلی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
3 قاشق غذا خوری نشاسته
3 عدد تخم مرغ
5/2 پیمانه شیر
نصف قاشق چایخوری وانیل
2/1 پیمانه شكر
2/1 فنجان خامه آماده شده
طرز تهیه
تخم مرغ را با شكر و وانیل خوب به هم می زنیم تا پف كند وسفید شود. بعد نشاسته را در شیر نیم گرم ریخته وظرف را روی حرارت ملایم قرار داده، مرتب به هم می زنیم تا كمی غلیظ شود.
سپس تخم مرغ زده شده را، كم كم به آن اضافه كرده و همچنان مایع را به هم می زنیم تا كاملاً غلیظ شود.بعد آن را ازروی حرارت برمی داریم و در ظرف مناسبی ریخته، در یخچال قرار می دهیم تا كاملا" بسته شود. سپس روی پودینگ را با خامه و میوه تزئین می كنیم.
خواص
پودینگ وانیلی، یك دسر مناسب برای افرادی است كه از لاغری رنج می برند، زیرا حاوی زرده تخم مرغ و خامه به عنوان منبع چربی می باشد. همچنین نشاسته كه یك كربوهیدرات پیچیده است باعث افزایش وزن می شود.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,801,563,001