خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - ترشی شور پیاز
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
۸۰ عدد پیاز كوچك (پیاز ریزه)
سه پیمانه (حدود ۷۵۰ گرم) نمك درشت
۱ لیتر (پنج پیمانه) سركه سفید
یك قاشق سوپخوری نمك درشت آشپزخانه (اضافی)
یك قاشق سوپخوری شكر
۵۱ قاشق چایخوری دانه میخك
دو قاشق چایخوری ادویه مخلوط
دو قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه نكوبیده.
طرز تهیه
پیازها را با پوست خوب بشویید سپس در ظرف گود بزرگی با نمك مخلوط كنید و كمی آب به آن اضافه كنید.
در ظرف را بپوشانید و بگذارید دو روز به همان صورت بماند.
طی این دو روز چند بار مخلوط نمك و پیاز را هم بزنید.
پیازها را در یك آبكش خالی كنید و پوست آنها را بگیرید.
سپس آنها را در ظرف گودی بریزید و ظرف را با آب جوش پر كنید.
بگذارید سه دقیقه بماند و بعد آن را در یك آبكش خالی كنید.
دو بار دیگر این كار را تكرار كنید.
سپس آنها را در شیشه های گرم و استریل بریزید.
سركه، ادویهها و یك قاشق نمك اضافی را در ظرفی ریخته و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید و ۱۵ دقیقه بدون درپوش بجوشد.
سركه را داغ روی پیازها بریزید تا سطح روی پیاز را بپوشاند و بلافاصله در شیشهها را ببندید.
این ترشی تا شش ماه در جای خشك و خنك قابل نگهداری است.
پس از بازكردن در شیشه آن را در یخچال نگاه دارید.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,960,629,317