خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - سوپ لامن یا سوپ رشته

مواد لازم
روغن کنجد 2 قاشق غذاخوري
پياز خلال شده 1/4 عدد
زنجفيل تازه وخرد شده به اندازه يک بند انگشت
سير خردشده 1 حبه
هويج متوسط باريک وبلند خرد شده 1/2 عدد
کنجد سفيد 1/2 قاشق غذاخوري سرصاف
فلفل دلمه اي رنگي يا سبز باريک وبلند 1/6 عدد
کدوي باريک وبلند خرد شده 1/2 عدد
پيازچه خرد شده 2 عدد
قارچ بزرگ ورقه شده 1 عدد
جوانه ماش 4 تا5 قاشق غذاخوري پر
نمک وفلفل به دلخواه
آب 300 تا400 ميلي ليتر
لامن 1 بسته
طرز تهیه
ماهيتابه اي را گرم کنيد و روغن کنجد را درآن بريزيد.
سپس پياز را درآن سرخ کنيد.
وقتي پياز نرم شده زنجفيل وسير را بيفزاييد وسرخ کنيد.
بعد به ترتيب سبزيجاتي که سفت تر هستند را به نوبت بريزيد وسرخ کنيد .
اول هويج و بعد کنجد وسپس به دلخواه نمک وفلفل را اضافه کنيد وهم بزنيد.
درهمين حين دريک قابلمه کوچک 300 تا400 ميلي ليتر آب را بجوشانيد (البته بسته به نوع لامن کمي مقدار آب بيشتر يا کمتر مي شود که معمولا در پشت بسته بندي هاي لامن فوري مقدار آب لازم ذکر شده است)
بعدازاينکه سبزي ها تفت داده شد وآب جوش آمد، رشته هاي لامن را درآب جوش بريزيد و حدود 2 تا3 دقيقه بجوشانيد.
بعدازاينکه سبزي ها تفت داده شد وآب جوش آمد، رشته هاي لامن را درآب جوش بريزيد و حدود 2 تا3 دقيقه بجوشانيد.
لازم به ذکر است که معمولاً پس از 2 تا3 دقيقه جوشيدن لامن بايد بقيه کارها سريع انجام شود و سريع سرو شود.
زيرا اگر زمان زيادي بگذرد رشته ها آب زيادي به خود جذب مي کنند و از حد مطلوب نرم تر مي شود ومزه آن افت مي کند.
براي همين در ژاپن به محض سرو شدن لامن يا هشي Hashi يا چوب هايي که به جاي قاشق و چنگال استفاده مي کنند، سريعاً لامن صرف مي شود.
اگر دوست داشته باشيد مي توانيد در موقع سرخ کردن سبزيجات مقداري ميگو يا گوشت چرخ کرده مرغ هم به آن اضافه کنيد .
همين طور مي توانيد مقدار سبزيجات را هم به دلخواه بيشتر يا کمتر کنيد ودرنهايت براي تزيين آن از چند برگ کوچک گشنيز و جعفري روي آن استفاده کنيد.
توجه کنيد که سبزي ها را زياد تفت ندهيد فقط به اندازه اي که خيلي کم نرم شوند، کافي است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,107,416