خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - کانلوئی با قارچ و اسفناج
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
قارچ 250 گرم
اسفناج 300 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
پوره گوجه فرنگی 25 گرم
برگ کانلوئی 20 برگ
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
لیمو ترش 1 عدد
پنیر رنده شده 200 گرم
طرز تهیه
قارچ را خرد می کنیم و پیاز را ریز و سیر را پوست و خرد می کنیم.
اسفناج را با 2 قاشق روغن زیتون تفت می دهیم.
داخل ماهی تابه روغن زیتون ریخته و پیاز، سیر، قارچ و اسفناج را با هم تفت می دهیم.
برگ های کانلوئی را داخل آب جوش می گذاریم تا نرم شود و 6 تا 10 دقیقه داخل آب جوش بماند.
بعد از نرم شدن برگ های کانلوئی آنها را روی تخته گذاشته و موادی را که قبلا تفت داده و سرخ کرده ایم را روی برگ ها می گذاریم.
سپس آن را در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت و با درجه 350 درجه فارنهایت می گذاریم پخته شود و بعد سرو می نمائیم.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,802,819,096