خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - استیک کوردن بلوی فرانسوی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
فیله گوساله ۸ تکه
کالباس تنوری مرغ ۴ ورقه
پنیر گودا ۴ ورقه
آرد سفید بهمیزان لازم
تخممرغ ۲ عدد
آرد سوخاری درشت بهمیزان لازم
آرد سوخاری ریز بهمیزان لازم
روغن مایع و کره بهمیزان لازم
طرز تهیه
فیلههای گوساله را درون یک کیسه فریزر بگذارید و با استیککوب (گوشتکوب مخصوص استیک) روی گوشتها بکوبید.
دقت کنید که گوشتها سوراخ نشوند.
یک تکه کالباس و دو تکه پنیر گودا را کوچکتر از اندازه گوشتها برش دهید، طوری که لبههای گوشت یک تا ۲ سانتیمتر فاصله داشته باشند و لبههای گوشت روی هم قرار گیرند و بین شان فاصله نماند.
کالباس را بین دو قطعه پنیر بگذارید و بین دو تکه فیله گوشت قرار دهید و در آرد سفید بغلتانید و بعد در تخممرغی که با چنگال زدهاید بزنید و در آخر، در مخلوط آرد سوخاری ریز و درشت بغلتانید.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,799,665,349