خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترافل فندقی

مواد لازم
خامه 125 میلی لیتر
شکلات سیاه 250 گرم خرد شده
آب پرتقال 3 قاشق چایخوری
پودر فندق تست شده 40 گرم خرد شده
شکلات سیاه آب شده 250 گرم
طرز تهیه
خامه را در ظرفی روی حرارت قرار دهید تا بجوشد شکلات را اضافه کرده هم بزنید تا شکلات آب شود از روی حرارت برداشته آب پرتقال و فندق را اضافه کنید روی مواد را پوشانده در یخچال قرار دهید.
گاهی به هم بزنید تا زمانی که تقریباً فرم بگیرد از مایه به اندازه 1 قاشق چایخوری برداشته در دست گرد کرده و روی سینی قرار داده در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد.
سپس در شکلات آب شده بغلطانید ( در صورت تمایل می توانید داخل انواع مغزهاو دانه های تزیینی نیز بغلطانید ) مجدداً در یخچال به مدت 4 ساعت یا تا زمانی که کاملاً فرم گرفته باشد قرار دهید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,674,883,308