خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - شیرینی لطیفه

مواد لازم
3عدد تخم مرغ
75گرم شکر
100گرم آرد
یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
150 گرم خامه
75 گرم پودر قند
نصف قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده، زرده را خوب با همزن برقی می زنیم تا لیمویی رنگ وسفت شود ، سپس شکر را اضافه کرده با همزن کاملاً می زنیم.سفیده ها را درظرف دیگری با همزن کاملاً می زنیم تا کاملاً سفید و سفت شود واز ظرف نریزد.
آرد و بکینگ پودر و وانیل را با هم الک کرده به مخلوط زرده و شکر زده، اضافه می کنیم و با هم زن دستی به آرامی مخلوط می کنیم. در انتها سفیده را اضافه کرده و با حرکات دورانی همزن دستی مایه را در یک جهت مخلوط می کنیم.
مایه حاصله را درقیف ریخته روی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و مایع را به شکل دایره با فاصله می ریزیم. روی شیرینی ها پودر شکر می پاشیم و آنها را در فر350درجه بمدت10دقیقه می پزیم. پس از پخت و سرد شدن آنها را از کاغذ جدا کرده و در بین هر2 تا ، 2قاشق سوپخوری خامه زده شده با هم زن قرار می دهیم.
خواص
اگر با این مواد 15 عدد شیرینی لطیفه تهیه کنید در صورتی که 2 قاشق غذا خوری خامه درون آن موجود باشد، هر شیرینی دارای 80 کالری انرژی است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,109,480